Profile cover photo
Profile photo
Halisa Azman
32 followers -
#PecintaMahaCinta #Am
#PecintaMahaCinta #Am

32 followers
About
Halisa's posts

Post has attachment
Updating my about.me site...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Mula dengan akhir.
Bismillah. Mahu kongsi-kongsi sikit. Dulu nya mahu dah update blog tapi takberkesempatan. Dulu nya mahu bercerita dan berkongsi tentang perihal ini lah. huhu. Masa CL belajar Organizational Behavior (OB) dengan Sir Ridhwan Fontaine, Alhamdulillah, happy san...

Post has attachment
Disiplin?
4 Januari 2014, Dan CL masih di UIA. Tiga paper lagi utk final exam sem ni. Ayat yang selalu dengar, Jasad je kat sini, hati dah kat rumah. Ikut rasa memang lah nak je balik kan. Tinggal exam yang berbaki takbanyak mmg macam ni. Rasa dah fed up nak study, m...

Post has attachment
Sallahu 'ala nabi.
Alhamdulillah. 12 Rabiulawal menjengah tiba, Hari keputeraan Baginda S.A.W. Selawat ke atas junjungan mulia, Sebak dan rindu, sayu sekali. Sendirian sebentar, Panjang masa aku tiada begini. Ingat kembali kisah cerita dari ustaz ustazah, Sayang benar Rasulul...

Post has attachment
What's wrong with CikLyssa's blog? :|
Wait while more posts are being loaded