Profile

Cover photo
Ulise.ro
6 followers|49,978 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Ulise.ro

Shared publicly  - 
 
 
Lansat la sfarsitul lui noiembrie 2011, Ulise.ro reprezinta primul catalog al firmelor de servicii web, interesate sa colaboreze cu IMM-uri. 
Ulise.ro isi propune sa le arate proprietarilor de afaceri mici si mijlocii ca internetul functioneaza si pentru ei: pot crea un site prin care sa-si prezinte produsele si serviciile, pot face SEO pentru a ajunge pe prima pagina in Google, se pot promova online eficient pentru a atrage mai multi clienti sau pot beneficia de un server de hosting de la o firma de gazduire web de incredere.
Toti furnizorii de servicii web inscrisi in Ulise.ro beneficiaza de promovare catre o baza de peste 25.000 de clienti, datorita sustinerii oferite acestui proiect de trafic.ro. Fiecare companie web isi poate realiza profilul complet, cu descrieri care sa contina informatii relevante pentru clienti si poate afisa un portofoliu in care sa includa proiectele pentru care a lucrat. Totodata, aceste firme primesc si cereri de la clienti prin intermediul serviciului „cerere-oferta” de pe Ulise.ro.
Catalogul firmelor de web design, Optimizare SEO, promovare site si gazduire web din Romania. Angajeaza compania potrivita pentru proiectul tau online.
2
Add a comment...
Story
Tagline
Te ajutam sa angajezi cea mai buna firma pentru urmatorul tau proiect online.
Introduction
Ulise.ro este primul catalog al firmelor de servicii web, interesate sa colaboreze cu IMM-uri si urmareste sa realizeze cat mai simplu conexiunea intre firme de web design, specializate in creare site-uri web, SEO, promovare online sau hosting si proprietarii de intreprinderi mici si mijlocii din Romania.

Links
Contact Information
Contact info
Phone
+40 21 209 53 10
Email
Fax
+40 21 209 53 25
Address
Bdul Pierre de Coubertin, nr. 3-5, sector 2, Bucuresti