Profile cover photo
Profile photo
Nur Syazwani
About
Posts

Post has attachment
Acuvue I Love You *review
Assalamualaikum w.b.t. Maybe u olls suma dh tahu yg daku ini rabun makhluknye, yelah, dh nama pun pkai spek ok, but one day, my skin got iritated bcause of the spectacles that i used this whole time sooo i felt like ..... *can i cry??? Ekekeke So I had a se...

Post has attachment
Korang wajib ada ini!!!!
Salam ramdhan ollss *gedix kau ek Penah x dgr psal powerbank?? Ap kbndenye itu?? Penting sgt ke??? Ok, powerbank ni fungsinye mcm talian hayat untk smartphone korang bila korang pegi travel dll, if tetibe korang tgh main internet dlm kete, bateri tetiba low...

Post has attachment
Review: Eye Mask o_o
Salam Ramadhan kpd sluruh umat Islam d dunia *beehee Cmne nk start ek, oklah, cmni citenye, aritu wanie ad dpt freegift drpd seorng seller n bgitu excited nk cube *mata ku dh nk terkeluar terjelepok ke lntai, bahaa So, mlam tu trus wanie gagahkn diri untk m...

Post has attachment
Pengalaman Bermain Air di Gambang Water Park *splash!!
Salam 1 malaysia my friends!!!! *wink wink Pada cuti sekolah yg dh lepas lepas lepas *yg dh lepas tu
lepaslh, hehe, wanie n family telh ke Gambang Water Park, yeay *bnde dh habes
k, so acane? Best x? Rasa nk pegi lg x? *pertnyaan untk diri sndiri, bahaaa,
s...

Post has attachment
Review : essence All About Matt
Haiyuop *tgk tajuk, tgk tajuk Tibalah saatnye wanie nk share bedak kegemaran wanie yg mmg
superb best, Essence All About Matt fixing loose powder, hah! Nape wanie suka
sgt nim, nape nim, ckplah, keyh6 *ckp ngan diri sndiri, sbbnye mmg bedak nim x
buat muka ...

Post has attachment
Oh My Lappy!!!! TT_TT
Assalamualaikum w.b.t kpd sume pembaca Pada suatu masa yg hening dan indah sekali, wanie ambil
laptop dan bergegas ke meja untk mnulis *blogging ;3, tetiba
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Try bukak game, ...

Post has attachment
Review : Silkygirl BB White Cream
Hai, selamat sejahtera n salam 1 Malaysia *kui3 Okeyh, haritu kn, haritu, yelah haritulah kn, haritu tu *x
ingt bila act, :3, wanie tenmpk kt rak dlm Watsons *asyik Watsons je, bb cream
yg dh lama wanie tanam niat nk beli *wink wink , iaitu Silkygirl BB Whi...

Post has attachment
Review : Serum Panacea
Assalamualaikum w.b.t *harini daku lbih sopan Ok, lets start, wanie ad muka yg mmg x cntik, penuh bijik
jerawat, blackheads dtmbah dgn oily lg, so sbb wanie ni girls pepaham lh, girls
ni kn jnis yg sgt sgt sgt mnjaga penampilannye *to boost ur confidence, j...

Post has attachment
Review : Sunplay SPF130/PA+++ Super Block
Hyep! Hyep! Hyep! *smbil mndengar lagu, mehmehmeh Ok, lama x update blog ini >_<, bnyk sbb, first my
comp screen retak aritu *mmbuktikan klembutanku, then second kne pegi camp
aritu TT_TT *tlg tgkap ape bende yg cuba daku bgtahu nim!!!! My kiddo!!!! muah4 :...

Post has attachment
gadis BIMBO *aummmm __
hyep my frens n readers, apa itu bimbo?? --> bimbo ialah org yg cantik/hensem tp tidak pndai berfikir, faham kan??? *kira fham lh tu so, ap ciri2 bimbo ni, yup, jom wanie share sbb ad satu org bdak ni wanie suspek dia bimbo, mehehehehehe 1. perempuan mcm ...
Wait while more posts are being loaded