Profile cover photo
Profile photo
syaewewwie abdull
211 followers
211 followers
About
Posts

Post has attachment
2012. 2013. 2014.
......... serious talk, tak taw nak mula kalam macam mana, and nak isi apa.. khas buat majmuah 1.......................... rasa macam nak bagi talk someone to someone. ehem2 bismillah. (ismail) . seorang yang matang dr semua aspek. aku suka tengok kau senyu...
Aisya Abdullah ▲
Aisya Abdullah ▲
gloomingroses3.blogspot.com

Post has attachment
DIVA'S , ich liebe dich.
sebelum balik kampung selama seminggu, rasanya nak luangkan masa melepaskan rindu dekat korang. korang takde depan mata, rasa macam................ rindu sangat. kot, hehe :) bila bangun tidur, kita harap korang ada depan mata. bila makan, sentiasa doa dapa...
Aisya Abdullah ▲
Aisya Abdullah ▲
gloomingroses3.blogspot.com

Post has attachment
change for something good.
aku adalah wanita yang diberikan seribu keistimewaan oleh Sang Pencipta. Namun, aku bukanlah gaya wanita yang menundukkan pandangannya daripada pemburu cinta, bukanlah juga gaya wanita yang putih hati nurani, bahkan bermuka-muka meminta simpati. Aku bukanla...
Aisya Abdullah ▲
Aisya Abdullah ▲
gloomingroses3.blogspot.com

Post has attachment
Asasi - Degree.
alhamdulillah, hampir menamatkan pengajian di bumi kesayangan. tinggal 3 subjek yang belum selesai exam/ tak terucap rasa syukur, tak terluah kata terharu, segalanya indah :) dimulai saat menangis tatkala dapat tahu UM NP ada di Kelantan bukannya KL. selepa...
Aisya Abdullah ▲
Aisya Abdullah ▲
gloomingroses3.blogspot.com

Post has attachment
study week sem 4.
blog ni dah merajuk sebab aku lama tak melawat dia. sorry baby, i banyak kerja. alya mintak coding lagu untuk blog, maka terpaksa search. baru teringat, last time blog ni hidup ialah pada 2/3 bulan lepas. hm lama jugak tu. pagi tadi dah start study week unt...
Aisya Abdullah ▲
Aisya Abdullah ▲
gloomingroses3.blogspot.com

Post has attachment
cemburu .
sarcastik habis. semalam dapat text dari kakak, dia cakap nak block him . ehh gaduh ke? kebetulan ,aku tengah chat dengan him. aku tanya dia, gaduh dengan kakak ke ? then dia cakap 'tak'. apa motif kakak block dia? ehh aku memang tak faham langsung pasal di...
Aisya Abdullah ▲
Aisya Abdullah ▲
gloomingroses3.blogspot.com

Post has attachment
pra-muntada.
"esok muntada" "takpe, sya yakin awak boleh ..!" haihh bila baca balik text dia waktu nak muntada kelas dia, aku rasa kesian. siap bagi semangat segala bagai semata2 nak suruh dia tenang, and make sure dia buat yang perfect. malam tu dia takbole tidur, aku ...
Aisya Abdullah ▲
Aisya Abdullah ▲
gloomingroses3.blogspot.com

Post has attachment
done with nahu.
"minggu depan kita akan buat presentation nahu, even mida takde, kita tetap kena teruskan. ustazah dah bagi arahan semalam .." "wwwhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt ?" berita yang sangat mengejutkan 3hari lepas. baru lepas lepak dengan hani, tiba2 ...
Aisya Abdullah ▲
Aisya Abdullah ▲
gloomingroses3.blogspot.com

Post has attachment
i see him.
kami ade iftor jamaie jam 6.30petang tadi. lepas makan simple2 kami solat maghrib jemaah, then time to have such a nice dinner together. hee. lepas makan nasi, aku makan kuih , apple and desert. tiba2 kan.............. i saw him, i smile to him. he smile ba...
Aisya Abdullah ▲
Aisya Abdullah ▲
gloomingroses3.blogspot.com

Post has attachment
baksis -day 3
(mengambil kesempatan menulis sewaktu semua busy menghadiri tutorial debat) bangun pagi, macam biasa kitorang skip kuliah subuh atas alasan tak sedar. mana taknya, dalam 4orang housemate adik2 angkat aku tu, aku sorang je yang suci, yang lain berhadas. bang...
Aisya Abdullah ▲
Aisya Abdullah ▲
gloomingroses3.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded