Profile cover photo
Profile photo
Haura Malina
93 followers -
Am just a hensem girl. You know my name, not my story.
Am just a hensem girl. You know my name, not my story.

93 followers
About
Posts

Post has attachment
339. Masalah rambut gugur? Kelemumur? Gatal kulit kepala?
Assalamualaikum  ♥  Hi all! Korang ada tak masalah rambut gugur teruk lepas bersalin? Huhu. Alkesah nya..rambut aku gugur teruk sejak Adam berumur 3 bulan. Masa mengandung tak teruk sangat masalah rambut gugur ni. Bila sikat pun, tak banyak luruh. Lepas ber...
Add a comment...

thehaura.mypro.my

The Haura Shop
Add a comment...

Post has attachment
339. The Haura Shop - Koleksi Baju Melayu 2016
Assalamualaikum  ♥ Raya dah dekat. Jom cepat dapatkan koleksi baju melayu terhangat di pasaran! Nak pakai sebelum raya pun boleh :D Exclusive and elegant! Paling penting   diskaun RM20 if order sekarang! Cepat order Baju Melayu 2016! BAJU MELAYU 2016 Onyx C...
Add a comment...

Post has attachment
337. Buat buku pink/merah di Pusat Kesihatan UTM
Assalamualaikum  ♥ Haiiii. Tudiaaa setahun tak update blog. Hewwhewww. Rindu sangat nak menulis tapi tak tahu la kenapa sejak kawen ni, malas gileeee nak writing. Jangan katakan menulis kat blog ni, writing thesis pun ke lauttt. Sadis betul. Hormon agak nya...
Add a comment...

Post has attachment
337. Belajar sambil kerja part time
Assalamualaikum Dah lama tak cerita pasal Master. Eh,  master? Yes, master di UTM, Skudai hee. Pada yang pernah baca entry yang lama-lama, mesti korang tau aku tengah buat master kat UTM terchentaa ni. Baca entry lama: 1.  Bermulalah kehidupan sebagai pelaj...
Add a comment...

Post has attachment
336. The Haura Shop - Minyak Kelapa Dara OASIS (VCO OASIS)
Assalamualaikum  ♥ Pernah dengar tentang Minyak Kelapa Dara ? atau nama omputeh nya Virgin Coconut Oil (VCO) . Pernah dengar? Pernah guna? If pernah guna, mesti korang dah tahu kan kebaikkan minyak kelapa dara atau VCO ni. Atau pun pernah guna, tapi macam t...
Add a comment...

Post has attachment
336. The Haura Shop - Minyak Kelapa Dara OASIS (VCO OASIS)
Assalamualaikum  ♥ Pernah dengar tentang Minyak Kelapa Dara? atau nama omputeh nya Virgin Coconut Oil (VCO). Pernah dengar? Pernah guna? If pernah guna, mesti korang dah tahu kan kebaikkan minyak kelapa dara atau VCO ni. Atau pun pernah guna, tapi macam tak...
Add a comment...

Post has attachment
335. The Haura Shop - Listra Nuderm Skin Series
Assalamualaikum ♥  dan haiiii  ♥ Nak kongsi produk baru di TheHauraShop (jemput singgah ^^). Produk yang sangat lah bagus untuk jadi amalan supplemen seharian kita :) Listra Nuderm Skin Series Habbasauda + Collagen + Vitamin C Haa ni la ramuan mujarab produ...
Add a comment...

Post has attachment
334. Sensual Plus Serum September 2014
Assalamualaikum  ♥ Belum baca entry lama? Click   Sensual plus serum murah Bulan ni ada promosi harga best untuk Sensual Plus Serum. Yang belum pernah cuba lagi serum ni, meh order cepat2 dengan kita 013-5925359 hihhi. Ramai yang puas hati guna serum ni. Je...
Add a comment...

Post has attachment
333. Mega Sale Ramadhan 2014 - The Haura Shop
Assalamualaikum & very good afternoon everyone.  The Haura Shop MEGA SALE RAMADHAN is on,  starting from TODAY 29th June until 28th July 2014 Place your orders now. sms/whatsapp 013-5925359 or pm  https://www.facebook.com/messages/thehaurashop   Happy Fasti...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded