Profile cover photo
Profile photo
Honlapkészítés Kazincbarcikán
8 followers -
Garantált minőség - Egyedi honlapok
Garantált minőség - Egyedi honlapok

8 followers
About
Posts

Post has attachment
Szép napot mindenkinek!

Régen volt már a Google+ fiókom frissítve, ezért elnézést kérek. Rengeteg megrendelésem van, a legújabb referenciáim is csak a facebook oldalamra kerültek fel. Frissítésekért és információkért kövesd ott is a vállalkozásomat: https://www.facebook.com/dreamdesign.kazincbarcika

Egyben szeretnék meghirdetni egy álláslehetőséget itt is, hátha pont itt találom meg a megfelelő munkatársat. Itt a részletes leírás:

A vállalkozásom bővítéséhez új munkatársat keresek! Ha úgy érzed, hogy rendelkezel kellő ismeretekkel és tapasztalattal a webes fejlesztés terén és szeretnél egy kötetlen, jó munkahelyet magadnak, akkor ez a lehetőség Neked szól!

Fontos, hogy projekt alapú munkák lennének, így mellékállásnak, jövedelemkiegészítésnek ajánlott, főállásnak nem. (Ez a vállalkozás fejlődésével változni fog, amint eléri a kellő éves bevételt főállású munkatársakat szeretnék foglalkoztatni).

Elvárások:
-Minimum egy referenciamunka, amit egyedül készítettél
-Php, Mysql, Jquery, CSS3 és HTML5 tudás szükséges
-Legyél igényes a munkádra
-A kódodban használj kommenteket, hogy ne csak Te tudd mit miért csináltál
-Átlátható, jól tagolt forráskód
-Tartsd be a határidőket!

Előnyök:
-Kazincbarcikai lakhely (+-15 km)
-Jó kommunikációs készség
-Grafikus ismeretek
-Joomla, WordPress ismeret

Amit cserébe kapsz:
-Korrekt bérezés
-Nem foglak túlterhelni, egyszerre egy projekten kell dolgoznod
-Rugalmas időbeosztás
-Fejlődési lehetőség
-Hosszútávú, jó munkakapcsolat

Amit biztosan kell majd fejleszteni:
-Admin felületes weboldalak
-Webáruházak
-Fórumok
-Hírportálok

Amennyiben érdekel az állás küldd el az önéletrajzodat az info@dreamdesign.hu e-mail címre!
____________________________________________
"Soha nincs megfelelőbb időpont a mostaninál."
George R. R. Martin
Add a comment...

Post has attachment
Úgy döntöttem, hogy készítek egy nyomtatott portfóliót, amit a személyes találkozások alkalmával meg fogok tudni mutatni az ügyfeleknek.

Ma megoldottam, hogy az oldalamon is megtekinthető legyen interaktív formában, valamint letölthető is (PDF). Így lehetőségetek van ezt is megmutatni az ismerőseiteknek, amennyiben tetszenek a munkáim.

Folyamatban van egy támogatói program kidolgozása is, erről részleteket később fogok ismertetni. Elöljáróban annyit, hogy meg fogja érni bekapcsolódni ebbe a programba.... :)


http://konyvtar.dreamdesign.hu/book.php
Add a comment...

Post has attachment
Elkészült a legújabb weboldalam, amely egy oktatási portfólió. Egyedi megrendelés alapján készült. Főbb témái a fizika és az elektrotechnika, de megtalálható rajta szabadidő és sport kategória is, továbbá órajavítással kapcsolatos információk. Úgy gondolom mindenki számára hasznos lehet megtekinteni ezt a honlapot, hiszen rendszeresen friss cikkek fognak felkerülni rá.

Mobil nézettel és adaptív webdesignnal rendelkezik.

Az oldalamon részletesebb infók vannak az oldalról: http://www.dreamdesign.hu/referenciak/elka
Add a comment...

Post has attachment
Ha nem jó az oldaladon a facebook megosztás, akkor ezt érdemes elolvasnod :) Ezzel a módszerrel meg tudod osztani külön az aloldalaidat, cikkeidet is, nem csak a honlapodat. Ráadásul pont azzal a képpel, címmel és szöveggel, amivel akarod :)
Add a comment...

Post has attachment
Mától üzemel a weboldalam kiegészítéseként egy aldomain, ami egy könyvtár szerepét hivatott betölteni. Itt rendezett és egyszerű formában csak a lényeges dolgok fognak megjelenni, valamint a cikkek is témakörbe rendezetten találhatóak meg.

Rendszeresen lesz az oldal frissítve, leendő honlaptulajdonosoknak és a szakma iránt érdeklődőknek kötelező!

http://www.konyvtar.dreamdesign.hu/
Add a comment...

Post has attachment
Sziasztok!

Ismét egy új weboldal készült el. Ez egy számítógép karbantartással, javítással és szervizeléssel foglalkozó tatabányai cég honlapja.

"Egy teljes éven keresztül 5000 Ft-ért vállalom számítógéped javítását, karbantartását garanciával!"

Az oldal megtekinthető: http://www.szamitogepszaki.eu/

Emellett több honlapom is van, ami már majdnem teljesen kész, a közeljövőben élesítésre kerül majd.

Legyen szép napotok!
Add a comment...

Post has attachment
Sziasztok! ez egy tavalyi referenciám. Mi a véleményetek róla? :)

Ez egy angol weboldal, ami Erdélyben készített gyapjú szőnyegek árusításával foglalkozik. A lenyűgöző kézzel készített szőnyegek még ma is a 100%-ban természetes gyapjúból készülnek, szintetikus anyagok nélkül.

Én csak a weboldal programozását végeztem, a design és a tartalmi rész meg volt tervezve, így egy kép alapján építettem fel az oldalt.

A webshopot és a psd-t az Edezign (www.edezign.hu) készítette.

Tekintsd meg az oldalamon a részletes ismertetőjét!
http://www.dreamdesign.hu/friss

Oldal megtekintése:
http://www.woolfhouse.co.uk/
Add a comment...

Post has attachment
2014 – Webdesign trendek

Lejárt a villogó, animációkkal és felugró ablakokkal túlzsúfolt honlapok ideje. Idén már sokkal inkább a letisztult, elegáns design elemeké lesz a főszerep. Az alábbiakban 7 olyan elemet, megoldást teszek közzé, ami várhatóan nagyon népszerű lesz 2014-ben. Lehetne többet is írni, de próbáltam a legfontosabbakat kiemelni.

1. Mobil és tablet
Az elmúlt évben is nagy szerep jutott már a reszponzív weboldalaknak, hiszen egyre többen nézik telefonról, vagy tabletről a weboldalakat. Aki eddig halogatta a weboldala mobil nézetének létrehozását, az most már jobb, hogyha alkalmazkodik a modern eszmékhez és pótolja a hiányosságát. Amennyiben egy vállalkozás vagy oldal nem elég innovatív, lassan kiesik a piacról.

Egy példa reszponzív weboldalra (saját): http://www.hondasport.dreamdesign.hu/

2. Egyszerű, átlátható oldalak
Az eddigi túlanimált, 3d-s eszmének lassan lejár az ideje. Ebben az évben egyre inkább válnak az oldalak áttekinthetőbbé, elegánsabbá. Megszűnnek a fölösleges sallangok, az animációk sokkal letisztultabbak lesznek. Az úgynevezett Flat Ui még elterjedtebbé válik. Ez azt jelenti, hogy 2D-s látszatot fog az oldal kelteni, nem térbeliként jelennek meg a dolgok, így például az árnyékolás nem lesz már jellemző. Ez a trend a Windows 8 operációs rendszer óta vált népszerűvé a modern, egyszerű formáival.

Példa „lapos” oldalra: http://www.concrete-matter.com/

3. A CSS sok képet levált majd
Mivel egyszerűbb formák, geometriai alakzatok jellemzik az új designokat, így lehetőség van a képek használata helyett CSS3-mal kirajzoltatni ezeket. Az eredmény kevesebb kép, gyorsabb oldaltöltés.

4. Nagy képek és olvashatóbb szöveg
Egyre inkább jellemző az oldalakra az, hogy nagy képeket használnak, valamint a szövegek betűmérete sem a szabványos nyomdai 12pt. Érdekes hatást lehet elérni azzal, hogy nagyobb képeket használnak az oldalakon, jobban megragadja az emberek figyelmét. Kevésbé tűnnek az oldalak zsúfoltnak, a lényeges információ könnyebben eljut a látogatókhoz.

5. Nagy fejlécek, logók, láblécek
Szintén az előzőhöz kapcsolódik az is, hogy nagyobb fejlécek és logók találhatóak az oldalon. Az első benyomás nagyon fontos, hiszen ha valaki egy weboldalra kattint, akkor az első percben eldől, hogy tetszik –e az adott oldal neki, vagy sem. A nagy láblécek lehetővé teszik egy alsó navigáció létrehozását is, valamint több információ megjelenhet. Hiába ez az oldalunk alja, de ha valamit ki szeretnénk emelni, azt érdemes ide is elhelyezni.

6. Egy oldalas weblapok
Egyre több olyan oldallal találkozhatunk, ahol lényegében egy oldalból áll a weblap és ahogy görgetünk lefelé, úgy érünk el az egyes menüpontok tartalmáig, az aloldalakig. Itt arra érdemes figyelni, hogy vagy felül legyen egy fix menü, amivel könnyebb navigálni, vagy minden aloldal mellett legyen visszalépési lehetőség a menühöz, főoldalhoz.

Egy példa erre a típusra: http://www.startsmall.eu/

7. Parallax
Szintén megérdemli a helyét a listán az úgynevezett parallax webdesign technikája is. Ez egy olyan megoldás, ahol az oldal görgetését használjuk fel. Látványos, már-már 3D-s hatást lehet vele elérni, azt az érzetet kelti, hogy az oldalunkon (ami több rétegből áll) a rétegek egymástól függetlenül mozognak.

Egy nagyszerű és látványos példa parallax görgetésre: http://www.hotdot.pro/

Remélem sikerült ezeket a trendeket érdekesen bemutatni. Köszönöm a figyelmet! :)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nagy mértékben megnőtt az érdeklődés a honlapkészítéssel kapcsolatban. Jelenleg több párhuzamosan futó munkám van, azt kell mondanom, hogy áprilisig már maximum egy oldal készítését tudom vállalni, a többit már csak későbbi határidővel.

Ez egy nagyon jó hír számomra, de érdemes minél hamarabb egyeztetni, hiszen betelnek a helyek és tolódnak a határidők.

Ne halogasd tovább, rendeld meg még most! :)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
A hirdetésem ismét a címoldalon a Barcika Pressben (2014.02.14.) Ezúttal nem ragaszkodtam a jellegzetes narancssárga/fekete kialakításhoz.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded