Profile cover photo
Profile photo
Fatimah Nabila
245 followers
245 followers
About
Posts

Post has attachment
Aiq Nyoq Sedap di Kulim!
Assalamualaikum & Salam Sejahtera Hai semua! Hari ni Cik Timm nak share salah satu air kelapa (aiq nyoq) yang sedap di Kulim. Harga pun tak terlalu mahal dan memang berbaloi beli. Semalam settlekan urusan RHB dan ASB terus singgah dulu gerai ni sebelum bali...
Aiq Nyoq Sedap di Kulim!
Aiq Nyoq Sedap di Kulim!
fatimahnabila.com
Add a comment...

Post has attachment
Kelemumur Hilang Hanya Guna 2 Produk ni je!
Assalamualaikum & Salam Sejahtera Hai semua! Rasanya hampir semua wanita mengalami masalah kelemumur betul tak? Tanda kelemumur bila suka gatal-gatal di kepala, kalau kita selak rambut tu nampak ada flakes putih macam keping-keping. Serius Cik Timm ada masa...
Add a comment...

Post has attachment
Fatimah Nabila commented on a post on Blogger.
mmg best, dulu paling ingat episod prime minister malaysia kena kidnap..hoho bangga depa lukis klcc..
Totally Spies~~
Totally Spies~~
myemosaid.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
DAY 3: Pakej Emerald Pool & 1st Time Tunggang Gajah
Assalamualaikum & Salam Sejahtera Hai semua! Terlalu lama sangat cerita percutian ke Krabi tak keluar. Malas sepasal, lepas tu macam dah mula lupa. Allahu, lagi lama lagi lupa, Cik Timm akan cuba habiskan minggu ni juga InSyaAllah.  Krabi Trip Hari ke-3, 9 ...
Add a comment...

Post has attachment
Geramnya dengan Lotter's Box
Assalamualaikum & Salam Sejahtera Hai semua! Cik Timm pasti geng-geng wanita ni geram dengan benda cecomel kan? Sama la dengan Cik Timm pun, hashtag dalam instagram semuanya #planneraddict #clearstamp, etc. Lepas tu jatuh hati dengan barangan kraf dari blog...
Add a comment...

Post has attachment
Sedapnya Sushi King!
Assalamualaikum & Salam Sejahtera Hai semua! Lama mengidam sushi, tempat yang Cik Timm pasti tak ragu-ragu nak makan sushi adalah Sushi King. Kebetulan ada urusan di Juru Auto-City, settle semua urusan singgah je di sana untuk dinner.  Lama juga tak singgah...
Sedapnya Sushi King!
Sedapnya Sushi King!
fatimahnabila.com
Add a comment...

Post has attachment
Design Village Mall dah ada Food Bazaar tau
Assalamualaikum & Salam Sejahtera Hai semua, minggu lepas selepas balik dari urusan interview di Pearl City Mall terus ke Design Village pulak. Saja nak makan KFC dekat sana kononnya. Tengok-tengok Design Village dah ada food court dah. Senang nak makan, se...
Add a comment...

Post has attachment
Duit atau Kasih Sayang?
Assalamualaikum & Salam Sejahtera Sumber: google Hai semua! Pernah jatuh cinta dengan seseorang tak? Mesti hati rasa berdebar-debar tiap kali berjumpa atau terjumpa kan?  Kalaulah diberi pilihan sama ada duit atau kasih sayang mana yang anda pilih. Contoh s...
Duit atau Kasih Sayang?
Duit atau Kasih Sayang?
fatimahnabila.com
Add a comment...

Post has attachment
Masalah Jerawat Hilang dengan Adanya OXY
Assalamualaikum & Salam Sejahtera Miss J seronok bermaharajalela dekat muka ni walaupun dah habis time period. Adalah tu yang tak kena dengan muka ni or sebab nak masuk 3series dah. Nooooo! Cik Timm guna OXY Acne Pimple Medication. Mula-mula guna yang OXY5 ...
Add a comment...

Post has attachment
Jom Kemaskini Akuan Pendapatan di PTPTN
Assalamualaikum & Salam Sejahtera Hai semua! Selamat berhujung minggu semua. Cik Timm baru je settle mengemaskini akuan pendapatan di portal PTPTN. Nasib ada kawan yang ingatkan dalam group WhatsApp minggu lepas. Cepat-cepat update sebelum 25 Julai 2018 ni....
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded