Profile cover photo
Profile photo
Karate Klub Enpi
43 followers -
Karate klub "ENPI" Subotica, Srbija
Karate klub "ENPI" Subotica, Srbija

43 followers
About
Karate Klub Enpi's posts

Post has attachment

Post has attachment
Najbolji sportista OŠ "Matko Vuković"
Evropski i Svetski šampion Simona Ivković  
Photo

Post has attachment

Karate kamp "BULJARICA 2013" Crna Gora

-Buljarice se nalaze na crnogorskom primoriju, udaljene 3 km od Petrovca na moru, 20 km od Budve, 19 km od Bara i 45 km od Tivta.

-Kamp „Buljarica 2013″ će se održati u jeku turističke sezone u Crnoj Gori, u tri smene u periodu od 13. jula do 09. avgusta 2013 godine.

-Kamp je u vlasništvu izviđačkog odreda „Jadran“ iz Skoplja i već više od 40 godina radi punim kapacitetom. Smešten je ispod „Jadranske magistrale“, udaljen 500 metara od jedne od najlepših plaža na crnogorskom primoriju.

-U kampu se nalazi: 75 bungalova, centralna kuhinja i trepezarija, 2 velika zajednička mokra čvora, teren za mali fudbal, kafić, ambulanta…

-Smeštaj je u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim bungalovima, u hladovini stoletnog maslinjaka.

-Ishrana je u centralnoj trepezariji kampa, na bazi samoposluživanja.

-Lekari angažovani u velikom Savezu vodiće stalnu brigu o zdravlju učesnika kampa.

-Treninzi će se održavati 2 puta dnevno i vodiće ih afirmisani treneri Saveza, po programu koji će biti usklađen za rad, kako po uzrastu, tako i prema nivou znanja.

-Novinari i snimatelji SOS kanala će pratiti sva dešavanja u kampu i o tome će izveštavati u svojoj emisiji.

-Organizatori se obavezuju da će učiniti sve da boravak u kampu protekne u nezaboravnoj atmosferi, počev od kvalitetnih treninga, organizovanih odlazaka na plažu, škole plivanja, raznih igara, disko večeri…

-Broj mesta u svakoj smeni je ograničen, pa Vas molimo da se do kraja februara 2013. godine prijavite kod svojih trenera i uplatom prve rate, potvrdite i rezervišete svoje učešće u kampu.

-U drugoj smeni će se održati predavanje i ispiti za sticanje diplome Operativnog trenera karatea (po novom Zakonu o sportu ovu diplomu moraju imati svi oni koji vode treninge u klubovima ili sekcijama) Predavanja i ispite će držati profesori Fakulteta za fizičku kulturu akreditovani od Ministarstva prosvete.

-Svi zainteresovani kandidati za ovaj kurs moraju se prijaviti najkasnije do 1. maja 2013. godine, zbog pravovremenog potpisivanja ugovora između Saveza i Fakulteta.

-Svi reprezentativcima Srbije, koji budu na spisku selektorske Komisije za nastup na Prvenstvu Sveta u Novom Sadu, od 11.-13. oktobra 2013. godine obavezni su da prisustvuju ovim pripremama.

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded