Profile cover photo
Profile photo
Mera Hussain
145 followers
145 followers
About
Mera Hussain's interests
View all
Mera Hussain's posts

Post has attachment
Berakhirnya Syawal Yang Dinanti
Alhamdulillah, ramadhan yang kita semua tunggu dah pun berakhir. Sekejap je masa berlalu..  A ku bersyukur sangat sebab Allah masih beri peluang dan kesempatan untuk kita bertemu dengan bulan ramadhan pada tahu ni.     Hari ni dah nak berakhirnya Syawal yan...

Post has attachment
Sh3llout Kapal Pecah Rahsia Selera Timur...
Shellout  atau sejenis style makan tabur atas meja atau makan secara berjemaah ni memang famous betul kat Malaysia. Sekarang dah tak boleh panggil nama  shellout  sebab nama ni dah di patternkan. So, nama baru dia adalah  Seafood Lambak !  ataupun boleh jug...

Post has attachment
Shooting Bersama RTM : Tumit Tinggi (Segmen Bersama BLOGGER)
Betul lah orang cakap "Beauty is pain". Terasa penatnya buat senaman ni. Ni la task yang aku dapat masa buat penggambaran dengan RTM minggu lepas dalam Segmen Tumit Tinggi. Penat weyy.. Tu je aku mampu cakap!.Hahah.. Penggambaran untuk episod kali ni diadak...

Post has attachment
Product Review - Dr. G Hydra Intensive
Kulit muka ni kalau kita tak jaga  boleh menyebabkan pelbagai masalah. Antaranya kulit kering, masalah jerawat, jeragat, blackhead and whitehead. Kalau nak tahu macam mane terjadinya whitehead/blackhead dan cara membuangnya boleh tengok entry ni.  Masalah y...

Post has attachment

Post has attachment
Tumit Tinggi : Segmen Bersama BLOGGER
Betul lah orang cakap "Beauty is pain".  Sungguh!. Memang penat buat Piloxing ni. Ni la task yang aku dapat masa buat penggambaran dengan crew RTM minggu lepas dalam Segmen Tumit Tinggi. Penat weyy.. Tu je aku mampu cakap!.Hahah.. Penggambaran untuk episod ...

Post has attachment
First Time Rasa Takut Naik GRAB CAR!
Assalamualaikum,,, Sebelum aku meneruskan cerita aku dengan lebih lanjut, aku nak tanya korang.. korang pernah naik grab car/uber/teksi tak? Sepanjang korang menggunakan public trans macam tu ade tak korang dapat pengalaman yang menakutkan?? Mesti korang te...

Post has attachment
Cara Keluarkan Whitehead/Blackhead Degil!
Hye korang!!! Hari ni aku nak share sikit produk yang aku guna untuk keluarkan whiteheads/blackheads yang degil kat muka. Aku rasa masalah ni memang ade pada korang jugak.. pakai laa ape produk kecantikan pun and even muka korang flawless tahap pantul cermi...

Post has attachment
Ramai yang tak tau sebenarnya kulit muka kita terdapat banyak kotoran akibat seharian terdedah. Macam-macam produk kita guna untuk lindung kulit kita daripada itu dan ini. Namun tak semestinya produk yang kita guna tu mampu cover and protect kulit kita dari mendapat masalah macam ni. Actually terdapat banyak faktor yang menyebabkan berlakunya whiteheads/blackheads pada muka. Antaranya..

Post has attachment
Cara Keluarkan Whitehead/Blackhead Degil!
Hye korang!!! Hari ni aku nak share sikit produk yang aku guna untuk keluarkan whiteheads/blackheads yang degil kat muka. Aku rasa masalah ni memang ade pada korang jugak.. pakai laa ape produk kecantikan pun and even muka korang flawless tahap pantul cermi...
Wait while more posts are being loaded