Profile cover photo
Profile photo
De Kromhouthal
12 followers
12 followers
About
Posts

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
DANCE4LIFE’S FUNKY FUNDRAISER

Afgelopen vrijdag vond dance4life’s funky fundraiser plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Tijdens dit spetterende evenement werd maar liefst €423.000,- opgehaald voor de wereldwijde voorlichtingsprojecten van dance4life.
Add a comment...

Post has attachment
Moederdag in de Kromhouthal: Eerste editie Wellness Market
Op 10 mei zal in de Kromhouthal aan het Amsterdamse IJ de eerste Wellness Market worden georganiseerd. Het Moederdag-evenement is een plek waar creatieve ondernemers hun pure, lokale, biologische, zelfgemaakte producten en specialismen aanbieden.
Kromhouthal
Kromhouthal
kromhouthal.com
Add a comment...

Post has attachment
De Metakids LenteLunch vindt ook dit jaar weer plaats in de Kromhouthal. De titel van de dag: Genieten en goed doen! Stichting Metakids werft fondsen voor onderzoek naar stofwisselingsziekte.
Add a comment...

Post has attachment
‘Food Soul Festival’ gaat toeren door Nederland…….., met Food Trucks & Soul Vibes!! Het weekend van 30, 31 januari en 1 februari staat de Kromhouthal in het teken van eten! De hal in Amsterdam zal het decor worden voor de tweede editie van het festival. Onze waanzinnige locatie zal dan omgetoverd worden tot één groot gezellig restaurant.

✖✖✖ DATUM & LOCATIE ✖✖✖
Vrijdag 30 januari 2015
16.00 – 24.00 uur

Zaterdag 31 januari 2015
12.00 – 24.00 uur

Zondag 1 februari 2015
12.00 – 22.00 uur

Waar: in de Kromhouthal te Amsterdam; een fantastisch mooie locatie met directe ligging aan de IJ-oever, met een panoramisch uitzicht over het water en over het centrum van Amsterdam.

✖✖✖ FOOD TRUCKS ✖✖✖
De INDOOR editie van Food Soul Festival belooft een heel gezellig foodtruck evenement te worden. Lekker eten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Ca. 18 foodtrucks zullen aanwezig zijn.

✖✖✖ DRINKS ✖✖✖
– Algemene bar
– Wijnbar met speciaal geselecteerde wijnen
– Bar met ambachtelijk gebrouwen bieren

✖✖✖ MUNTEN ✖✖✖
Wij werken met munten; één muntje heeft de waarde van € 2,50. Onze munten kunnen ook gehalveerd worden en vertegenwoordigen dan een waarde van € 1,25.
Deze munten zijn te koop bij de daarvoor bestemde kassa’s. Hier kan je natuurlijk ook pinnen.

Kijk voor meer informatie op www.foodsoulfestival.nl
Food Soul Festival
Food Soul Festival
foodsoulfestival.nl
Add a comment...

Post has attachment
Stichting Orange Babies viert dit jaar haar 15e verjaardag en dit is reden genoeg voor een groot feest! 

Zaterdag 8 november wordt hier het unieke 'Orange Babies Birthday Ball' gehouden en zal er getoast worden op het leven! Een heerlijke avond vol met muziek, dans en fantastisch eten, verzorgd door Herman den Blijker.

Wil je hierbij zijn en Orange Babies steunen? Kijk dan op deze link voor meer informatie: http://bit.ly/1nwUFPt
Add a comment...

Post has attachment
Mercedes-Benz Dealertraining op RTL TransportWereld

"Mercedes-Benz Global Training heeft Amsterdam verkozen tot locatie voor de wereldwijde dealertraining van de nieuwe Vito. Sinds deze week vormt de Kromhouthal in de hoofdstad de uitvalsbasis om de komende 1,5 maand zo’n 5.500 internationale dealermedewerkers van Mercedes-Benz kennis te laten maken met de belangrijke nieuwe bestelwagen van het merk."

Aankomende zondag zal in de aflevering van RTL TransportWereld een fragment te zien zijn van de dealertraining van Mercedes-Benz. De dealertraining, die gehouden wordt in de Kromhouthal in Amstedam-Noord, wordt gegeven voor de nieuwe Vito-bus van het merk. Het Vito-item is zondag te zien om 17.00 uur op RTL 7. Daarnaast wordt het item ook uitgezonden in de herhaling van het programma op 20 september om 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie op: http://www.rtl.nl/automotor/rtltransportwereld/home/
Add a comment...

Post has attachment
Mercedes-Benz kiest Kromhouthal voor internationale dealertraining

Mercedes-Benz Global Training heeft Amsterdam verkozen tot locatie voor de wereldwijde dealertraining van de nieuwe Vito. Sinds deze week vormt de Kromhouthal in de hoofdstad de uitvalsbasis om de komende 1,5 maand zo’n 5.500 internationale dealermedewerkers van Mercedes-Benz kennis te laten maken met de belangrijke nieuwe Van van het merk.

Van 25 augustus tot en met 8 oktober 2014 vormt de Kromhouthal in Amsterdam het toneel waar de internationale dealerorganisatie van Mercedes-Benz wordt voorbereid op de introductie van de nieuwe Vito. Zo’n 5.500 bedrijfswagenmedewerkers van het merk uit meer dan vijftig landen reizen de komende anderhalve maand af naar Amsterdam om daar door zo’n 35 specialisten van Mercedes-Benz getraind te worden op alle ins en outs van de nieuwe Vito Gesloten bestelwagen en Tourer.

Naast diverse presentaties en workshops op het bijna 10.000 m2 grote terrein van de Kromhouthal staan ruim zeventig nieuwe Vito’s in diverse uitvoeringen gereed om het dealerpersoneel niet alleen statisch, maar ook dynamisch kennis te laten maken met de eigenschappen van het nieuwe model via testroutes in en rondom de hoofdstad.

Meer dan 6.000 overnachtingen in een hotel in Amsterdam Zuid-Oost, alle avonden kookworkshops op een evenemtenlocatie en alle andere operationele kosten geven een behoorlijke impuls aan de lokale economie. De reden voor Nederland en meer specifiek Amsterdam is een logische: Nederland is een belangrijk land in de distributiebranche. De Vito ‘past’ bij Amsterdam en de manier waarop de nieuwe Van wordt gepositioneerd.

Vanaf medio november leverbaar in Nederland
Vanaf medio november wordt de nieuwe Mercedes-Benz Vito ook in ons land leverbaar, met een vanafprijs van € 16.990, in een groot aantal uitvoeringen en koetswerkvarianten, om een passend vervolg te geven aan het succes van zijn voorganger.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Jaaaa we staan in de top 3 bij bij High Profile locaties! Dit houdt in dat wij bij de beste 10 locaties zitten van Amsterdam. Erg blij en natuurlijk supertrots!! Alle andere locaties uiteraard ook gefeliciteerd!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De trailer van het waanzinnige feest X-QLUSIVE LEGENDS op 4 oktober 2014 in de Heineken Music Hall, is opgenomen in de Kromhouthal. Dit feestje omvat grote DJ’s als Headhunterz, D-Block & S-te-Fan, Noisecontrollers,Brennan Heart, Wildstylez and many more! Zie hem hier! 
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded