Profile cover photo
Profile photo
Escapeway.bg
14 followers -
The best boutique Escape Room in Sofia
The best boutique Escape Room in Sofia

14 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Последно видяхме отбор UK Team да влиза в кабинета на д-р Индиана Джоунс – и оттогава ни вест, ни кост от тях. Ако някой ден се измъкнат, те ще се наложи да повторят класа по криптография на известния археолог. Макар и да не сме сигурни за тяхната съдба, от ESCAPEWAY им благодарим за тяхното участие!
Photo

Post has attachment
След като членовете на отбор КПС бяха заловени от нацистката организация ТУЛЕ, доктор Индиана Джоунс се нае да ги открие и освободи, преди да са се превърнали в обекти на ужасяващи експерименти. От ESCAPEWAY ще ви държим в течение с развитието на това негово поредно приключение!
Photo

Post has attachment
Отборът Добре съумя да се справи с нелеките задачки, оставени им от д-р Индиана Джоунс и се измъкна от храма на маите буквално броени минути преди да бъде заловен от кръвожадните нацисти! Екипът на ESCAPEWAY сърдечно поздравява участвалите.
Photo

Post has attachment
Участниците от отбор Amsterdam демонстрираха как могат да разшифроват древни шифъри, докато едновременно с това се забавляват! Със своята бързина и находчивост те натриха носа на тайната организация ТУЛЕ и осуетиха пъклените й планове. Заслужиха одобрението не само на Индиана Джоунс, но и на целия екип на ESCAPEWAY!
Photo

Post has attachment
Отборът Яките льольовци съумя да се справи с нелеките задачки, оставени им от д-р Индиана Джоунс и се измъкна от храма на маите буквално броени минути преди да бъде заловен от кръвожадните нацисти! Екипът на ESCAPEWAY сърдечно поздравява участвалите.
Photo

Post has attachment
Отборът на Klavekrje 2 вече чуваше стъпките на нацистите-окултисти, когато успя със сетни сили да измъкне от нашата стая! От ESCAPEWAY им благодарим за тяхното запомнящо се участие! Пожелаваме им техните постижения да се умножат.
Photo

Post has attachment
Подобно на много други преди тях и членовете на отбор H&F изчезнаха безследно в мистериозната майска гробница. От време на време чуваме по някой зов за помощ, който долита от нея, призоваващ техните приятели и роднини да минат също през ESCAPEWAY, за да ги освободят. Все пак стискаме палци някой ден да излязат от там невредими.
Photo

Post has attachment
Отбор English escapists излезе от нашата стая така, както и влезе – с широки усмивки на лицата! Те се справиха с всички ребуси и пъзели, без да губят своето самообладание и без да се хванат за гушите! От ESCAPEWAY искрено се радваме, че ни посетиха!
Photo

Post has attachment
След като членовете на отбор Хенри бяха заловени от нацистката организация ТУЛЕ, доктор Индиана Джоунс се нае да ги открие и освободи, преди да са се превърнали в обекти на ужасяващи експерименти. От ESCAPEWAY ще ви държим в течение с развитието на това негово поредно приключение!
Photo

Post has attachment
Макар момчетата от отбор BG Smurfs да загубиха надпреварата с времето, те показаха достойно за уважение мъжество. Ние, от ESCAPEWAY, ги поздравяваме за положените усилия.
Photo
Wait while more posts are being loaded