Profile cover photo
Profile photo
Nurul Fara
33 followers -
Pengedar Sendayu Tinggi & Shaklee
Pengedar Sendayu Tinggi & Shaklee

33 followers
About
Nurul's posts

Post has attachment
HOLI-DAY ~
Assalamualaikum "Friendship
is the hardest thing in the world to explain. It's not something you learn in
school. But if you haven't learned the meaning of friendship, you really
haven't learned anything." ― Muhammad Ali Miss uolls
! itu je mampu ucap untuk...

Post has attachment
SHAWL SILHOUETTE PART II
Assalamualaikum, Morningssss ! Untuk pagi ni faa bukak topik Shawl
lagi tauuu . Jangan nak cakap korang bosan pulak sebab asyik “shawl” “shawl” ,
share lahh pasal nak dapatkan lelaki idaman ke resepi baru ke baju baru ke
handphone baru ke ? upsss ! <hahaha>...

Post has attachment
SHAWL SILHOUETTE
Assalamualaikum,, Lama jugak faa tak update blog nie , banyak betul sawang , huhuhu . Harini faa cuma nak sharing Bisnes Baru faa . "Shawl Silhouette" Shawl Silhouette ada Dua saiz tau , kalau korang jeniss badan kenidd( maksudnyee badan kecik tau) , comel ...

Post has attachment
Solekan yang Sesuai untuk Gincu Matte
Saya nak share dgn penggemar mekap2 mcm saya
ni. Gincu bibir wajib ada kan walaupun anda bukanlah seorang yang gemar mekap.
Selain color natural seperti merah lembut, brown dan soft pink apa lagi color
yang uols suka ?? Pernah try tak color oren ? Color tu ...

Post has attachment
SHARING --> TIPS TURUN 10 KG <----
Tips makanan yg perlu dielakkan: Pengambilan minuman berkafein seperti teh atau
kopi tidak digalakkan kerana ianya boleh mengakibatkan kehilangan air dalam
badan   Makanan bergaram seperti jeruk (menyerap air
dlm badan).   Berlemak, berminyak & bersantan (K...

Post has attachment
**
Sebagaimana
yang memang kita semua dah maklum, Syarikat kereta Perodua dah lancarkan kereta
comel baru yang diberi nama Perodua Axia. Comel
kereta tu, kecik sikit dari MYVI, besau sikit dari VIVA. Kira
kalau kita wanita-wanita yang guna memang akan jadi dou...

Post has attachment
WAJAH BERJERAWAT NI HINA SANGAT KE ?
Bagi yg
berkulit licin mmg tak akan blh menyelami mereka yg ada masalah dgn jerawat ni.
Especially yg ada jerawat jenis resdung. Mmg jerawat tu tak mahu pupus. Mati yg
ni tumbuh sebelah pula. Kadang-kadang rasa give up dah. Sy dah pernah rasa bila
jerawat t...

Post has attachment
KENALI JENIS KULIT MU
Sunblock ni
ramai yg tak suka pakai sebab berminyak / berlengas. Kalau kulit jerawat lagi
leceh nak jaga sebab amat mudah naik jerawat lebih2 lagi yg sunblock yg tinggi
spf atau dari oil base.  Fara jenis skin combination, so fara memang akan sentiasa
simpa...

Post has attachment
INFO YANG RAMAI BELUM TAHU TENTANG RESDUNG
MACAM MANA NAK TAU ADA RESDUNG /
SINUS KE TAK ? Resdung
ni sebenarnya ramai yg yg dapat tapi ramai jg yg tak sedar. Bila dah tahap
kronik kena rujuk pakar sebab ia blh menyebabkan jangkitan kuman pada otak.
Antara simptom resdung ialah demam atau batuk yg b...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded