Profile cover photo
Profile photo
iHumanDesign
51 followers -
Poznejte sebe sama, dělejte správná rozhodnutí.
Poznejte sebe sama, dělejte správná rozhodnutí.

51 followers
About
Posts

Post has attachment
Added photos to Profil - píseň těla a duše, frekvence našeho bytí.
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Profil je dvojí frekvence, na které tělo a mysl vzájemně komunikují, základní a neměnný způsob našeho fungování. Profil je cestou k integraci (sloučení) těla a mysli v jeden celek.

Jsme složeni ze dvou částí: těla a mysli. Každá z nich má vlastní – a odlišnou – frekvenci. Profil je kombinací těchto částí, způsob spolupráce a projev těla a mysli ve světě. Píseň, skrze kterou se vědomí propojuje s hmotou a dává vzniknout nám samým.

Obě tyto části, hmota a vědomí, tělo a mysl, fungují každá na své vlastní frekvenci, své melodii. Píseň kterou zpívá tělo, se naprosto liší od písně, kterou zní vědomi. Obě tyto frekvence jsou však naší součástí a určují naši realitu. Profil je dvoj-frekvence našeho bytí, způsob fungování, tónina, ve které ladíme. Létající koberec, který nás nese životem, ale též lanko, o které zakopneme a natlučeme si, když neladíme. Ať už se nám daří nebo ne, naše vítězství i prohry, vše v našem životě se odehrává v kontextu profilu.

PÍSEŇ TĚLA A DUŠE - seminář na téma Profilu (21.-22.5.): http://goo.gl/k0i7ym

Vygenerování mapy: http://humandesign.cz/mapa.html
Popis jednotlivých bran: https://goo.gl/Htn2eg
Add a comment...

Post has attachment
4pm GMT translates as 6pm in Turkey/Israel, 5pm in continental Europe, 4pm in UK, 12pm Eastern, 9am Pacific and 7am in Hawaii

►► See the recording of this presentation on YouTube at https://www.youtube.com/watch?v=ewLy9y-XN0g ◄◄

Are you interested in the Human Design System? Do you want to know what it is and how it can help you live your life? The introduction is an opportunity to learn about the basic principles of Human Design in a structured and comprehensible way.

The introduction will be presented by Jakub Stritezsky, an experienced Human Design professional and teacher.

THE TOPICS COVERED:
- The Human Design System – what can it do for you and how?
- The voice of truth within (Authority) 
- The Energy centers and their function
- The four Types and their ideal way of functioning in the world 
  (Strategy)

Human Design is a logical yet vast science that requires long-term dedication and study to fully comprehend. But for someone who wants to simply benefit from it in on practical every-day level, the message can be remarkably simple. This structured introduction will give you an overview of what & how it works.

LIVING YOUR DESIGN - 10 weeks course at Human Design America begins on on April 7th - more information at https://goo.gl/uASlpW

OVERVIEW READING CLINIC - get an overview of your design for $77 - April 22nd, more at https://goo.gl/KsqT7v
Add a comment...

Post has attachment
Added photos to Úvod do Human designu.
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Vůbec poprvé online se můžete seznámit se základními tématy Human designu strukturovaným a uceleným způsobem. Human design pomáhá v poznání sebe sama a jasné orientaci v životě. Mapa designu popisuje naše dary a talenty a ideální způsob fungování, který vede k jejich plnému projevení. Ukazuje způsob rozhodování, který je v souladu s vnitřním nastavením a nevychází z mysli. Cestu nejmenšího odporu k naplnění našeho jedinečného potenciálu a životního poslání.

Webinář Úvod do Human designu povede Jakub Střítezský, zkušený HD lektor a profesionál: "Po mnoha letech živých přednášek a mnoha způsobech popisování o čem vlastně Human design je, se s vámi podělím o aktuální verzi tohoto popisu."

Témata:
- co je Human design
- jak vás může podpořit v naplnění vašeho potenciálu
- co znázorňuje mapa designu
- energetická centra a jejich funkce
- hlas pravdy - způsob rozhodování v souladu s vnitřním nastavením

PRAVDA V NÁS - prožitkový kurz o Human designu a vašem způsobu rozhodování - osm setkání živě i online, 18.4. - 4.6. - link: http://humandesign.cz/pravda-v-nas.html

Záznam předchozího webináře INKARNAČNÍ KŘÍŽ A ŽIVOTNÍ POSLÁNÍ si můžete přehrát zde: https://goo.gl/fH9vHw
Add a comment...

Post has attachment
Added photos to Inkarnační kříž a životní poslání.
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded