Profile cover photo
Profile photo
Deblocari Usi ACDN Service
50 followers -
Sevice Deblocari Usi Bucuresti
Sevice Deblocari Usi Bucuresti

50 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has shared content

Post has shared content

Post has attachment
Asiguram activitati de service usi pentru toate tipurile de usi si sisteme de siguranta. Echipa nostra de lacatusi mecanici specializati in deblocarile sau repartiile de usi va sta la dispozitie la orice ora din zi sau din noapte pentru a va rezolva problemele. Deblocam sau reparam toate modele de usi sau sisteme de inchidere de la cele mai ieftine pana la cele foarte scumpe si complexe.
    In activitatea noastra de service putem oferi si consultanta contra cost pentru realizarea unor sisteme profesionale de inchidere a usilor si prevenirea efractiilor. Putem sa va recomandam sau sa furnizam contra cost toate piesele necesare.
      In activitatea de service este inclusa si verificarea contra cost a sitemelor dumneavoastra actuale de inchidere a usilor. Verificarea sistemului de inchidere-deschidere a usilor trebuie realizata periodic pentru a preintampina blocarea usii intr-un moment neasteptat. Verificarea si repararea la timp a sitemelor de blocare-deblocare a usilor va scapa de grij si eventualele cheltuieli suplimentare ce intervin daca acestea nu mai functioneaza.
Service Deblocari Usi
Service Deblocari Usi
deblocareusi.com
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded