Profile cover photo
Profile photo
Syed Alwi
192 followers -
heroes isn't born to be a sycophants
heroes isn't born to be a sycophants

192 followers
About
Syed Alwi's posts

Post has attachment
Rumah Sewa hampir terbakar!
As salam dan hai semua.. Hari ni sabtu 25 mac 2017... memandangkan waktu cuti jadi aku putuskan untuk keluar merayap kejap. Tapi entah kenapa tiba-tiba rasa berat nak tinggal rumah sewa macam tu je. Jadi aku fikir nak keluar lambat sikit la. Kemas-kemas bil...

Post has attachment
Selamat Tahun Baru Cina 2017
Hi...fuh... entry ni aku saja nak letak bertujuan untuk ucap SELAMAT TAHUN BARU CINA 2017 kat semua kawan-kawan yang menyambut perayaan ni. Hmm...terasa jugak la tahun ni lain sebab selalunya bila ada perayaan macam ni aku confirm ada kat USM Penang..dapat ...

Post has attachment
Gooseyselfie! Selfie dan menang hadiah lumayan!
Alloo..heheh.. yes..kepada kaki selfie kat Malaysia ni. Angkat kamera phone masing-masing then jom join pertandingan selfie #GooseySelfie anjuran  MyTOWN Shopping Centre! Apa-apa hal pun just a quick note MyTOWN Shopping Centre ni sebuah shopping centre yan...

Post has attachment

Post has attachment
Aku, KBBA9 dan Sungai Lembing.
As salam..hai semua! fuh.. setelah lama melayan segala penat lelah study,aku berjaya jugak tamatkan pengajian aku kat USM selama 3 tahun.. dia punya stress tak payah cakap. Rasa nak tercabut je kepala ni. Tapi Alhamdulillah.. bulan September lepas adalah ya...

Post has attachment
Aku, KBBA9 dan Sungai Lembing.
As salam..hai semua! fuh.. setelah lama melayan segala penat lelah study,aku berjaya jugak tamatkan pengajian aku kat USM selama 3 tahun.. dia punya stress tak payah cakap. Rasa nak tercabut je kepala ni. Tapi Alhamdulillah.. bulan September lepas adalah ya...

Post has attachment
Aku dan Ink Ramadan Day 3
Assalamualaikum dan Salam sejahtera geng... Yeahh... Ink Ramadan hari ke-3.. tajuk dia hari ni WAKTU BERSAHUR. Kebetulan hari ni plan ngan member aku nak makan sahur sama-sama. Tak pernah sahur luar lagi setakat ni..jadi aku bersemangat la sebab dah bosan s...

Post has attachment
Aku dan Ink Ramadan
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Yeahh... setelah lama berhempas pulas tak tidur (ok tipu je...tido la jugak tapi tak tenang jiwa beb) aku berjaya masuk RINTIS 2016 ( Final Year Student Art Showcase) dan berjaya siapkan projek semester akhir aku kat USM...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded