Profile cover photo
Profile photo
Willem E.A.J. Scheepers
13 followers -
Willem E.A.J. Scheepers www.willemscheepers.eu
Willem E.A.J. Scheepers www.willemscheepers.eu

13 followers
About
Posts

Post has attachment
“Wij investeren in onze medewerkers en streven naar een hoge kwaliteit van dienstverlening. Onze organisatie loopt voorop in ontwikkeling. Want goed onderwijs realiseer je alleen met goede mensen. Met professionals die zich gewaardeerd voelen en met plezier naar het werk gaan. Die ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en betrokken worden bij vernieuwing van het onderwijs." Dlrectie AVANS' Academie voor Industrie en Informatica (AI&I) bij het behalen van de accreditatie als 'Investor in People' in 2015.
Add a comment...

Post has attachment
“Mensen zeggen dat de klant altijd gelijk heeft, maar weet je – dat hebben zij niet. Soms hebben zij het verkeerd en dat dient hen te worden verteld.” d.i. één van de vele markante uitspraken uit de mond van Michael O’Leary, RYANAIR’s CEO.

Momenteel heeft de klant van RYANAIR ook ongelijk, je kan nl. niet altijd rekenen op service (‘wie heeft dat verzonnen?’), en daarom worden er nu en in de komende weken vluchten geannuleerd waarmee 300.000 klanten worden gedupeerd.

O’Leary biedt kort nadat het besluit in werking trad zijn excuses aan, hij weet dat ook ‘mooi’ te verwoorden, maar het doet geen afbreuk aan het besluit. Waarom zou hij ook: dit en ander klantonvriendelijk gedrag leverde RYANAIR in 2016 een recordwinst op van 1 miljard. Het ziet er naar uit dat 2017 voor #RYANAIR financieel nog beter wordt…..
Add a comment...

Post has attachment
ManagementSite netwerk (waarvan ManagementPro één van de partnersites is) bestaat alweer 20 jr.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
'De Hark Voorbij', dat is de definitie die v/m minster Ivo Opstelten gaf aan het project dat aan de basis zou komen te liggen van de vorming tot één Nationale Politie (NP).

Nu, die ruimte heeft de Centrale Ondernemings Raad van de NP o.l.v. Frank Giltay vervolgens in ruime mate genomen.

Sterker nog, je vraagt je na het lezen van het Ruys rapport af: kun je het Giltay c.s. kwalijk nemen van het in zéér ruime mate benutten van publieke middelen als de eindverantwoordelijke jou de vrije hand, beter nog ‘de hark’, lijkt te geven?
Add a comment...

Post has attachment
De ‘vicieuze cyclus van desinvestering’ ziet er volgens prof Zeynep Ton zo uit: het budget voor je arbeidskosten verlaag je, zowel de kwaliteit als de kwantiteit van je medewerkers neemt vervolgens af, de manier waarop het werk wordt uitgevoerd en de klant wordt benaderd verslechterd, gevolg: omzet en winst dalen…

Wat Prof. Ton organisaties adviseert om uit deze ‘vicieuze cyclus van desinvestering’ te komen, is: ‘Invest in People’! I.p.v. te desinvesteren of niet te investeren: Investeer!

In vergelijking met de collega-concurrenten van je organisatie acteert jouw organisatie door dit te doen vervolgens anticyclisch, zoals ook de succesvolle bedrijven uit Ton’s onderzoek dat doen.

#the GoodJobsStrategy #investorsinpeople
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
"Onze eigen Jumbo Tech Campus. De 'place to be' voor digitale development talenten die graag werken in een commerciële en dynamische omgeving."

#JUMBO Supermarkten CEO Frits van Eerd leek bij de presentatie van de halfjaarcijfers deze week trotser te zijn op het plan voor de JUMBO Tech Campus dan op de prima resultaten. Mooi. Het geeft iig aan dat JUMBO oog heeft voor de toekomst én bereid is te investeren in talent.

& Zodra het om dat laatste gaat, ben ik altijd getriggerd.
Add a comment...

Post has attachment
“Wat gebeurt er met de maatschappij, de politieke en het dagelijkse leven als niet-bewuste, maar hyperintelligente algoritmen ons beter kennen dan we onszelf kennen?”
Idd, wat gebeurt daarmee? #HomoDeus.
Add a comment...

Post has attachment
'Bedrijfsleven ervaart personeelstekort.' Meldt het CBS. Dat betekent kansen voor Talent. TIP voor dat Talent: ga werken bij een High Performance Organisatie! Werk is meer dan salaris ontvangen; toch? #HPO
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded