Profile cover photo
Profile photo
Wardatul Syauqah
About
Wardatul's posts

Post has attachment
Begin a new journey.
Assalamualaikum. Mengemas rumah yang tidak berpenghuni ini. Yang tidak ada pembacanya, yang direka hanya untuk suka-suka. Yes, Suka-suka. Tak tahu la ini post yang terakhir buat masa sekarang atau pun tidak. Yang pasti tak tahu lagi bila nak post apa-apa. S...

Kolej Matrikulasi Kedah.

May Allah ease my way. Aamiin.

Post has attachment
Along akan rindu Nisah. Sampai bila-bila :')
Assalamualaikum. Ya Allah. Moga kami sekeluarga tabah menghadapi ini. Pada 1 April jam 9:37 pagi, sepupuku telah kembali ke Penciptanya. Ya Allah. Sedih tak terkata. Sedih sangat. Aku yang hanya sepupunya pun sedih, apatah lagi mak nya. Ibu yang bersusah pa...

Post has attachment
Bermulanya perjuangan.
Assalamualaikum. Hari ni hari HAC untuk Batu 5. HAC adalah sebab terakhir yang aku dapat datang ke sekolah. Lepas ni bukan tak pergi. Mesti pergi kalau nak jumpa cikgu. Tapi waktu tu tak tahu bila. Sebab lepas ni pasti sibuk. Dan tak tahu pula lepas ni nak ...

Post has attachment
Tamatnya sebuah kehidupan.
Speechless. Bila wall facebook terpapar, post yang pertama aku nampak, dari kalangan kawan aku. "Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un." Tiba-tiba rasa terkejut, menggigil. Dia dah takada. Dah pergi. Buat selamanya. Ya Allah. Sesungguhnya Engkaulah yang Maha ...

Takut untuk esok. Ya Allah, moga Kau permudahkan. 

#spmresult   #3mac  

Post has attachment
Latest.
Assalamualaikum. Lama rasanya tak tulis apa-apa di sini. Cuti lama tapi tak tahu nak tulis apa. Lagipun blog ini dibina bukan untuk di'populariti'kan. Haha. Dibina atas dasar mengisi masa. Last update tahun lepasss. Haha. Lama kut. Lagipun blog ni takde ora...

Post has attachment
---speechless---
Assalamualaikum. Dapat satu mesej daripada salah seorang sahabat. Sahabat lama. Yang lama tak jumpa, setahun. Pernah menjadi salah seorang classmates waktu form 4. Nama dia tut. Dia seorang daripada kawan. Tak tahu nak describe macam mana, walaupun tak se...

Post has attachment
thinkback~
Assalamualaikum. Eh. Cuti sekolah dah nak habis rupanya. Lepas ni amanlah rumahku syurgaku ni, sebab adik-adik aku semua sekolah kan. Aku tanam anggur belakang rumah je. Adakalanya tetap bosan. Sebab tak tahu nak buat apa. Kenapa aku tak kerja? Cari duit? S...

Post has attachment
Semangat Malaysia!
Assalamualaikum. Walaupun dah berlalu beberapa belas jam yang lepas, tiba-tiba rasa nak update jugak pasal bola semalam. Haha. Okay. Aku bukan fanatik bola macam orang lain. Yang tengok sampai pukul dua tiga pagi. Aku cuma minat bila Malaysia main je. Haha....
Wait while more posts are being loaded