Profile cover photo
Profile photo
Repatriot
13 followers -
REPATRIERE PRIN ANTREPRENORIAT
REPATRIERE PRIN ANTREPRENORIAT

13 followers
About
Repatriot's posts

Post has attachment
În perioada 23 - 28 august 2017, GPeC, cel mai mare eveniment de eCommerce din Europa Centrală și de Est, anunță organizarea celei de-a șaptea ediții a proiectului Școala de Vară de E-Commerce GPeC 2017.

O parte dintre temele abordate în cadrul evenimentului sunt: optimizarea conversiilor, cursuri practice de usability, campanii AdWords și SEO, informații despre Marketing Online și Social Media, logistică sau Customer Experience. Detalii mai jos.

Post has attachment
Henegariu Daniel este un tânăr antreprenor care a descoperit oportunităti uriaşe în mediul virtual, când multă lume era sceptică în privinţă securitătii online-ului, a crezut foarte mult în puterea Internetului de a vinde produse, iar magazinele sale online se află, la oră actuală, în topul celor mai profitabile site-uri din România.

Citește mai departe povestea antreprenorului de succes din Sebes, aici:

Post has attachment
Producătorul de mezeluri Agra's din judeţul Alba, controlat de antreprenorii locali Dan Sărmăşan şi Sanda Stîncel, a finalizat primul semestru din acest an cu afaceri de circa 10 milioane de euro, mai mari cu 12% faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit oficialilor companiei.

Citește mai departe aici:

Post has attachment
România are o clasă de antreprenori gata să rişte pentru a ajunge la succes.

La Oradea, doi tineri dezvoltă un proiect care să ajute persoanele cu dificultăţi motorii.
„În fiecare familie extinsă din România există cel puţin o persoană cu dizabilităţi. Despre câte persoane vorbim? 2000, 20.000? Imaginaţi-vă un oraş din România în care trăiesc doar persoane în scaun cu rotile”. Este ideea de la care a pornit András Kapy, fondatorul Axosuits. Citește mai multe aici:

Post has attachment
Corina Negulescu a obţinut 20,29 de puncte deşi limita maximă este 20. Fata de 16 ani şi-a asumat două probe în plus la examen faţă de cele standard.
„Pentru mine nu e atât de importantă nota în sine, ci reuşita în sine şi mulţumirea că munca pe care am făcut-o a fost recunoscută”, spune Corina.

Citește mai departe aici:

Post has attachment
Au fost adoptate metodologiile ce reglementează procedurile de școlarizare a românilor de pretutindeni în învățământul preuniversitar și superior de stat din România în anul de învățământ 2017 – 2018.

Începând de anul acesta, concursul de admitere la studii universitare de licență a românilor de pretutindeni se va realiza de către universități, pe locurile alocate românilor de pretutindeni, pe baza concursului de dosare și a criteriilor stabilite de acestea. Detalii mai jos.

Post has attachment
"Pentru ca un antreprenor să aibă succes este foarte important să facă ceea ce îi place și să fie cu temele bine făcute de acasă, pentru a evita surprizele neplăcute", Alexandru George Lazar avocat partener la Intlaw Lawyer Spania.

Fii antreprenor acasă!

Post has attachment
Julian Balea a plecat să studieze în SUA acum două de­ce­nii şi după ce a lucrat ca barman şi vânzător de magazin, a ajuns astăzi să fie wholesale manager pentru America de Nord în cadrul Stefano Ricci, unul dintre cele mai scumpe branduri de lux pentru bărbaţi din lume.

Citește întreaga poveste aici:

Post has attachment
Alexandra Lazea, o tânără din Timișoara, a fondat alături de un prieten, Raoul Cercel, restaurantul Neața Omelette Bistro care cunoaște acum un mare succes. În primele 9 luni de la lansare a avut o cifră de afaceri de 426.000 de lei, adică de aproape 94.000 de euro.
„La început a fost o glumă între prieteni, eram revoltaţi că nu aveam unde să mâncăm micul dejun, că peste tot se serveşte numai până la ora 11. Am zis în glumă că îmi deschid omletărie, după care toţi prietenii au fost încântaţi de idee. Am vorbit cu asociatul meu şi am pornit afacerea“, a povestit Alexandra.

Citește mai departe povestea antreprenorilor aici:

Post has attachment
Firmele mici și mijlocii din România (IMM) vor putea primi fonduri nerambursabile de la stat de până la 50.000 de lei, pentru a merge pe piețele externe, prin programmul Internațioalizare.

Accesul pe piața externă a IMM-urilor va fi susținut de la bugetul de stat cu suma de 71 milioane lei, pentru perioada 2017-2020. Detalii mai multe aici:
Wait while more posts are being loaded