Profile cover photo
Profile photo
Asiah Shahrulzaman
15 followers
15 followers
About
Posts

Post has attachment
WORKING, WALKING AND SHOPPING :P
assalamualaikum :)  Alhamdulillah kita masih bernafas hingga ke hari ni.. Alhamdulillah jugak atas segala nikmat yang telah Allah berikan pada kita.. terlalu banyak nikmat yang Allah dah bagi, kita je yang tak pandai nak bersyukur.. huhu :(.. ok dah, hehe, ...
Add a comment...

Post has attachment
Tanam Anggur :P
 assalamualaikum :)  hai hai haiii, haha.. hari ni saya nk cerita pasal buah anggur dekat belakang rumah.. hehe, ok gurau je, sebenarnya nak cerita pasal kerja.. saya baru lepas tak dpt kerja
ni sebenarnye.. saya mintak kerja kerani kat satu company ni, tap...
Add a comment...

Post has attachment
Welcome 2017
Assalamualaikum :)) Em, esok dah
tahun 2017... haha, macam tak percaya  je
dah masuk tahun baru, rasa sekejap sangat tahun 2016 nii.. tiba – tiba mood nak
tulis blog tu datang, rasa macam nak throwback sikit benda2 yang dah jadi
sepanjang tahun 2016 nii.. h...
Add a comment...

Post has attachment
adik beghadik :D
Assalamualaikum :) Alhamdulillah, hari ni ada mse skit nk update blog.. hehe.. dh alang2 bukak lappy kan, baru lpas update borang permohonan ckgu.. btw, tahniah kpd yg dh lulus interview bln 11 hari tu :) semoga korg sume dpt jd ckgu yg hebat dan dpt melahi...
Add a comment...

Post has attachment
Bisnes bersama mak :D
assalamualaikum :) Alhamdulillah, hari ni aku berkesempatan update blog jap, hehe :)) so, kali ni aku nk cter skit pe yg aku buat utk dptkan duit memandangkn aku x de keje tetap lg kan.. aku dpt offer keje kt satu kafe ni hari tu tpi aku terpaksa tolak sbb ...
Add a comment...

Post has attachment
A day to remember :*
assalamualaikum :)))  alhamdulillah, kte masih bernafas lg hari ni.. :) diharapkn semoga kte sume dlm keadaan sihat sbb skrg ni tgh musim sakit.. rmai org batuk, demam, termsuklah aku.. haha.. dh 2 mnggu batuk x baik2 ni.. hmm.. ok la, so, hari ni aku dh ct...
Add a comment...

Post has attachment
tesis ohh tesis
Assalamualaikum sume :)  MasyaAllah, lme gler x update blog ni haa.. Haha. Mcm2 bnda dh jd kt aku.. Raya, lpas raya aku xciden, Alhamdulillah tuhan msih bg nyawa kt aku, pastu aku sambut besday aku.. Tpi sbnrnye post kali ni aku nk cter psal tesis aku yg le...
Add a comment...

Post has attachment
pabila berjauhan~~
assalamualaikum :) :) haii.. hm, dh lme x update blog.. Alhamdulillah hari ni berkesempatan berceloteh skit kt sini.. so sblm tu, hari ni besday kak ina :) :) hepi besday kak ina, semoga sentiasa dlm rahmat Allah.. dan semoga kak ina ceria selalu.. so, ming...
Add a comment...

Post has attachment
feeling down :(
assalamualaikum.. :)  Alhamdulillah kte masih hidup dibumi Allah.. semoga kte semua sentiasa bersyukur dengan apa yang kte ada di dunia ini.. :)  so, result spm dh kuar kan.. haha.. amacam? ok x? puas hati x? haha.. msti ada yg puas hati sgt, ada yg x puas ...
Add a comment...

Post has attachment
sem 8 sudahhh
assalamualaikum.. :') haii korg.. ohh, ok, tetiba teringat mse kte org jumpa prof yusof hari tu, dia tnye kte org, 'spe kte org?' then, dia kata dlm bm x de 'kte org'.. next time guna 'kami'.. hehe.. so, alhamdulillah, dh nk sminggu aku kt upsi.. patutnya 2...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded