Profile cover photo
Profile photo
Aiezza Sue
110 followers
110 followers
About
Posts

Post has attachment
aku&WW | setepek dua tepek
amboi...amboi...amboiii
Add a comment...

Post has attachment
sejuk lagi menyegarkan dengan "rejoice untuk hijab"
apalah agaknya warga ibu,suri buat kat rumah pagi-pagi senin gini yek😉 takkan monday blues pulak kalau dah nama pun dok rumah ye tak? hari baru minggu baru... 'me time' ler jommm ahaaa'a... jangan tak tau... mak-mak ni nak syampoo rambut kat rumah pun kena...
Add a comment...

Post has attachment
resepi bawaan blogger
First of all  sesiap kalau ada blogger masak yang termasuk sini gara-gara tajuk kat atas tu... mana tau ini resepinya yang telah diolah alih. Resepi ni aku dapat dari bawaan blogger ke blogger yang suka cara ringkas masaknya pun tapi hasil "deboommm" yeah!....
Add a comment...

Post has attachment
sarapan pagi
hujung minggu aku paling malas nak keluar pagi cari sarapan... lain la hari minggu hari-hari keluar pergi hantar anak-anak sekolah alang-alang haruslah terminum air sambil menyelam😅...on the way balik mengantar tu kan anak-anak sebelum 7pagi memang tak ber...
jurnal seorang@kakChaQ: sarapan pagi
jurnal seorang@kakChaQ: sarapan pagi
notaharianmama.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
aku&WW | baca peta
  simpan sekeping map untuk rujukan bersama😘 cumanya kalau aku...perlu tukar kedudukan 💟 yang mewakili lokasi pengantin tu  agak mengelirukan kepada yang tak biasa dengan kawasan ini..  bila 💟nya di situ sedangkan lokasi majlis&pengantin nya di dalam ban...
Add a comment...

Post has attachment
manisnya September
berlalu sudah September  yang pastinya telah menyimpan deretan kenangan pahit manis buat kita-kita😉 minggu ke minggu meriah betul cuti hujung minggunya.. meriah ceria socmed
dengan update jalan-jalan makan-makan kengkawan kita👌 Yang tak ke
mana-mana pun...
Add a comment...

Post has attachment
aku&WW | september babies 'jate belako'
mudo belako awe ke ore jate kat rumah ni haa dah ke penghujung tahun baru muncul birthdate nya loghat kelate pulok deh...ahaks, sebaris dua cukuplah..payoh jugok nok tulih perkatae kelate ni deh 😅😅😅 ambik mood nak buat entry for september babies kat ruma...
Add a comment...

Post has attachment
oh my baby pink dress konvo dah sampaiii...
kita cerita hal cik iris anak dara nan sorang tu hari ni... kesahnya, cik iris bakal hadiri majlis konvokesyen dia bulan depan ke bulan lagi depan belum ditetapkan tarikhnya pun...bersempena tamat sudah dia bersekolah tadika. hari tu nanti girls pakai jubah...
Add a comment...

Post has attachment
aku&WW : kadang di atas kadang di bawah
Bila kita berada di atas... jangan pernah lupa untuk tengok yang di bawah...ingat asal-usul kita. yang di atas tak selamanya di atas dan yang di bawah tak selamanya di bawah
Add a comment...

Post has attachment
aku&WW | Jalur Gemilang
'better late than never' tema entry hari ni anak-anak dan jalur gemilang...tahun 2018   
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded