Profile cover photo
Profile photo
Dakdekker Rotterdam
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Tegenwoordig zien we overal en nergens groene daken opduiken. Het aantal groene daken stijgt zienderogen. Dat is ook niet heel verwonderlijk. Bekijk nu het nieuwe artikel over groene daken!
Add a comment...

Post has attachment
Veel woningbezitters onderschatten het plaatsen van een bitumen dakbedekking op hun platte dak in huis. Als gevolg hiervan kunnen er vervelende complicaties ontstaan! Denk bijvoorbeeld aan een lekkage onder de dakbedekking, omdat er tijdens het plaatsen van de dakbedekking scheurtjes of gaatjes ontstaan zijn. Vocht trekt via deze gaatjes en scheurtjes bij je dak naar binnen, waarna het in het houtwerk onder het dak zal trekken en rottende plekken zal veroorzaken. Reden genoeg om een bitumen dakbedekking niet zelf te plaatsen, maar hier de hulp van onze dakdekker voor in te schakelen.
Add a comment...

Post has attachment
Bent u van plan om binnenkort met de bouw van een nieuwe woning of een aanbouw te starten? De kans is groot dat u hierbij voor de keuze staat tussen een plat, of een hellend dak op uw woning. Lees er alles over in ons nieuwe blog artikel!
Add a comment...

Post has attachment
Zonnepanelen kunnen op meer dan alleen schuine daken geplaatst worden. Het is echter wel zo dat er verschil is tussen daken die geschikt zijn voor zonnepanelen en daken die er optimaal voor zijn. Lees hierover verder in het onderstaande bericht.
Add a comment...

Post has attachment
U kunt bij ons terecht voor allerlei dakwerkzaamheden. Neem contact op of kijk eens op de website http://rotterdamdakdekkersbedrijf.nl/ 
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded