Profile cover photo
Profile photo
nurstar ashu
27 followers
27 followers
About
Posts

Post has attachment
Sampai Kita Jumpa Lagi, AYAH....
To be honest..... My last entry adalah pada 3 Mac 2015. Kira-kira setahun yang lepas. And it's about AYAH. Ayah yang pada tahun ini telah hampir 8 bulan meninggalkan kami. And to be honest again, blog aku terhenti pun kerana last entry tu. Rasa beratnya hat...
Add a comment...

Post has attachment
Siapa IDOLA Anda? (^_^)
Salam. I'm pretty sure semua orang ada idola masing-masing. Same goes to me . Idola aku tak pernah berubah sejak dari kecik. AYAH adalah idola aku.  Bila cikgu di sekolah tanya, 'siapa idola awak?' , aku akan jawab dengan pasti 'AYAH saya' .  Bila cikgu sur...
Add a comment...

Post has attachment
Perangai 'Copy Paste' (^_^)
Salam. Suffi sekarang dah pandai faham bahasa. Bila dia buat sesuatu dan kita kata 'jangan' so dia akan stop sekejap dari buat perkara tu. Tapi sekejap jela. Tak sampai dua minit dia akan buat balik. Sebagai contoh, bila tangan dia mula capai frame gambar y...
Add a comment...

Post has attachment
**
Salam... Tutup mata...celik mata...tup tup Suffi dah pun mencecah umur setahun. Rasa macam baru semalam beritahu nurse, "Nurse, tolong tolak saya pi labor room sekarang boleh tak? Sebab saya rasa macam kepala anak saya nak keluar dah ni." Pastu nurse kelam ...
Add a comment...

Post has attachment
Happy Birthday Tok Ayah! (^_^)
3 Mei 2014 yang lepas, genaplah umur ayah kami 60 tahun. We have a small celebration, but yet sangat memorable dan sweet. Tak semua anak-anak ayah dapat balik minggu tu, atas tugasan masing-masing tapi kami 5 beradik tetap tak lupa untuk wish ayah. Masing-m...
Add a comment...

Post has attachment
HFMD: Pengalaman Suffi & Mummy (*_*)
Hye. Dah masuk hari kedua aku cuti anak sakit. Esok ada satu hari lagi untuk aku pantau kesihatan Suffi. Nampak dah semakin reda jangkitan HFMD nya tu. What is HFMD? Yes. Bukan korang je yang tak tahu. Dulu aku pun tak amik tau pasal penyakit ni sampailah t...
Add a comment...

Post has attachment
Cabaran Luar Biasa Seorang Ibu....BARU (^_^)
It's been 9 months and 5 days since I'm started being a mother. Yep, Suffi almost 1 years old. Dan di sepanjang itulah aku merasa bukan senang nak jadi seorang ibu. I mean a perfect mother. Bukan senang, beb...Sebab, sebelum aku ada family (I mean husband &...
Add a comment...

Post has attachment
3D Do It Yourself (DIY) Idea. (^_^)
Hye. Selamat tengah malam. (^_^) Takde rasa nak tido lagi. Dan tiba-tiba rasa macam blog ni makin bersawang. Jadi marilah kita update se entry dua sebelum tido. Minggu lepas dan beberapa minggu lepas, aku berkesempatan lagi nak buat 2-3 DIY items. Itupun wa...
Add a comment...

Post has attachment
Product Review: Sparkling Skincare (^_^)
Hye! Pernah dengar pasal SPARKLING SKINCARE ? Aku pun sebelum ni tak pernah. Tak tau la kesan dia pun macam mana. Sampailah satu hari member aku post gambar dia sekarang. Masa dia dah anak dua, suami satu ni. Eh eh! Suami memanglah satu kan. Mana boleh dua ...
Add a comment...

Post has attachment
HFMD: Pengalaman Suffi & Mummy (*_*)
Hye. Dah masuk hari kedua aku cuti anak sakit. Esok ada satu hari lagi untuk aku pantau kesihatan Suffi. Nampak dah semakin reda jangkitan HFMD nya tu. What is HFMD? Yes. Bukan korang je yang tak tahu. Dulu aku pun tak amik tau pasal penyakit ni sampailah t...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded