Profile cover photo
Profile photo
Aad Janse Woningstoffering en Projectstoffering
About
Aad Janse Woningstoffering en Projectstoffering's posts

Post has attachment
Praktisch en mooi gaan heel goed samen bij een PVC vloer!

PVC vloeren zijn razend populair, dit komt mede omdat de PVC vloer onderhoudsarm, slijtvast, geluidsarm en warmte isolerend is. Tevens hebben PVC vloeren vaak de uitstraling van echt hout en beschikken zij over een zeer harde toplaag.

www.aadjanse-stoffering.nl/pvc-vloeren
Photo

Post has attachment
De functie van een ondervloer wordt echter vaak onderschat, je ziet er immers toch niets van. Een ondervloer is een zachte laag die tussen de harde ondergrond en één van de vloeren die wij aanbieden komt te liggen. De functie van een ondervloer kan verschillend zijn, geluiddemping in ruimte zelf, geluiddemping naar evt. onderburen etc.

Voor hulp bij het vinden van juiste ondervloer, neem contact met ons op! https://www.aadjanse-stoffering.nl/ondervloeren/
Photo

Post has attachment
Is het interieur in uw bedrijf wel toe aan wat restyling? Wanneer u niet weet wat, hoe of waar te beginnen, kan A. Janse Woning- & Projectsoffering veel voor u betekenen. Met een deskundig interieurstylist werkt het snel, efficiënt en in de praktijk overtreft het resultaat meestal alle verwachtingen.

https://www.aadjanse-stoffering.nl/
Photo

Post has attachment
Geef uw woning nog meer sfeer met raamdecoratie!

Naast dat raamdecoratie sfeer geeft is het ook nog is praktisch. U kunt de zon weren of juist het slechte weer uit het zicht houden maar ook de gewenste privacy kunt u regelen met raamdecoratie. Kom bij ons langs en bekijk het totale assortiment.

Meer informatie: www.aadjanse-stoffering.nl/raamdecoratie/
Photo

Post has attachment
Wilt u een slijtvaste, 100% natuurlijke, sterke en makkelijk te onderhouden vloer? Dan is een Marmoleum vloeren precies wat u zoekt!

De milieu vriendelijke vloer met een lange levensduur! www.aadjanse-stoffering.nl/marmoleum/
Photo

Post has attachment
We gaan weer richting de zomer en dat betekend als het goed is meer zon! We vinden de zon natuurlijk heerlijk maar soms willen we haar binnenshuis toch wel is weren. Binnenzonwering is de perfecte oplossing. Wij beschikken over een ruim assortiment met diverse soorten zonwering.

Laat de zon binnen wanneer u dat wilt! www.aadjanse-stoffering.nl/zonwering/
Photo

Post has attachment
Interieurstyling door Aad Janse Woning & Projectstoffering!
Weet u ongeveer wel wat voor interieur u wilt, maar weet u niet goed hoe u dit tot werkelijkheid moet brengen? Wij helpen u graag! Interieur is een belangrijk onderdeel van de woning, het zorgt er voor dat u zich thuis voelt.

Meer informatie: www.aadjanse-stoffering.nl/interieurstyling/
Photo

Post has attachment
Individuele patronen aanbrengen in uw vloer? Kies voor tapijttegels! Tapijttegels hebben wij in verschillende kleuren en dessins. Zo zijn er voor iedere inrichting en stijl tapijttegels beschikbaar. Zowel voor consumenten- als projectgebruik zijn de mogelijkheden hierdoor eindeloos.

www.aadjanse-stoffering.nl/tapijttegels/
Photo

Post has attachment
Wij staan bekend als een bedrijf die met de klant meedenkt, we geven deskundig advies en we hebben eigen stoffeerders! U kunt bij ons terecht voor kwaliteitsproducten o.a. in tapijt, pvc vloeren, laminaat, marmoleum, raamdecoratie en zonwering.

Meer informatie? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! www.aadjanse-stoffering.nl
Photo

Post has attachment
Laminaat is de laatste jaren de snelst groeiende productgroep en dat is niet voor niets! De uitstraling van laminaatvloeren is tegenwoordig zo goed, dat het verschil tussen laminaat en massieve houtenvloeren bijna niet te zien is. Bovendien is laminaat eenvoudig zelf te leggen en onderhoudsarm.

www.aadjanse-stoffering.nl/laminaat
Photo
Wait while more posts are being loaded