Profile cover photo
Profile photo
Julie Nida
28 followers
28 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Selamat Ulangtahun Sayang
So, pada 11.10.2017 adalah tarikh Ammar genap setahun. Ammar ni siapa? Hehehe. Ammar ialah anak CJN yang nombor dua.  Yup!!! Ini picer dia. Dah pandai macam2. Pergi klinik baru ni kena injek pon, relax jek dia. Nurse kata, ada certain budak kena injek setah...

Post has attachment
Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna
Hai koranggggg!!!!! Dah join lom GA ni???  Jom join jom.  CJN salah sorang sponsor dia tawwww!!!! Meh bagi support kat CJN.  Kalau sambutan hangat dan memberansangkan CJN nak try plak buat GA secara solo gitewww. Hihihi. Pape pon good luck untuk semua yang ...

Post has attachment
1 Year-To-Be
Gambar Hasil Carian Abang Google Alhamdulillah.... Ammar Amnan hampir setahun. Belum setahun lagi. Ada lagi 5 hari dia genap setahun. Tak tahulah kenapa. Hati ni rasa berdebar2 pulak dia nak ke setahun. Hahaha... Aduhai.... Kenapa ye...? Dari hari tu lagi r...

Post has attachment

Post has attachment
First Giveaway By Blog Buku Pinky!
Klik banner untuk sertai bersama kami!! Welkem Oktober!!!!  Dah lama sangat cjn tak join segmen. Malam ni macam ada senang sikit. Saje jalan2 kat blog.  Nampak pulak segmen ni. Eh!! Tarikh tutup dia arini (5/10/17) tau takkk!!! 😱😱😱 Takpelah. Cjn redo je ...

Post has attachment
First Giveaway By Blog Buku Pinky!
Klik banner untuk sertai bersama kami!! Welkem Oktober!!!!  Dah lama sangat cjn tak join segmen. Malam ni macam ada senang sikit. Saje jalan2 kat blog.  Nampak pulak segmen ni. Eh!! Tarikh tutup dia arini (5/10/17) tau takkk!!! 😱😱😱 Takpelah. Cjn redo je ...

Post has attachment
Review The Purge : Election Year
Malam ni tertarik nak tengok citer The Purge ni. Sape penah tengok kat wayang mungkin tahu la kot citer The Purge ni.  CJN kebetulan pulak anakanda2 tak buat hal dan baik2 aje malam ni. So, CJN dengan jayanya menekun tengok citer ni. CJN kategorikan sebagai...

Post has attachment

Post has attachment
Semakin Besar Semakin Banyak Ragam
Saje je malam ni nak citer pasal anakanda berdua yang dah start pandai macam2... Sebenarnya, tak de apa sangat yang menarik. Tapi as a mum, perkembangan dorang sentiasa menarik. Sentiasa nak CJN rakamkan sebagai momen indah dalam hidup. Yelah, dorang membes...
Wait while more posts are being loaded