Profile cover photo
Profile photo
Julie Nida
33 followers
33 followers
About
Posts

Post has attachment
Happy Birthday To Us!!!!
Happy Birthday To Us!!!!
presntisgift.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Happy Birthday To Us!!!!
Dah lma sangat CJN tak update apa2 dalam blog. Dah nak basi dah citer2 semua. Tapi, untuk memuaskan diri sendiri, CJN nak upload gak sambutan besday dan majlis kawen adik CJN kihkihkih. Yessss.....!!! Happy Birthday to us all. Haaa... Tengok, berapa ramai d...
Happy Birthday To Us!!!!
Happy Birthday To Us!!!!
presntisgift.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Ulangtahun Sayang
Selamat Ulangtahun Sayang
presntisgift.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Ulangtahun Sayang
So, pada 11.10.2017 adalah tarikh Ammar genap setahun. Ammar ni siapa? Hehehe. Ammar ialah anak CJN yang nombor dua.  Yup!!! Ini picer dia. Dah pandai macam2. Pergi klinik baru ni kena injek pon, relax jek dia. Nurse kata, ada certain budak kena injek setah...
Selamat Ulangtahun Sayang
Selamat Ulangtahun Sayang
presntisgift.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna
Hai koranggggg!!!!! Dah join lom GA ni???  Jom join jom.  CJN salah sorang sponsor dia tawwww!!!! Meh bagi support kat CJN.  Kalau sambutan hangat dan memberansangkan CJN nak try plak buat GA secara solo gitewww. Hihihi. Pape pon good luck untuk semua yang ...
Add a comment...

Post has attachment
1 Year-To-Be
Gambar Hasil Carian Abang Google Alhamdulillah.... Ammar Amnan hampir setahun. Belum setahun lagi. Ada lagi 5 hari dia genap setahun. Tak tahulah kenapa. Hati ni rasa berdebar2 pulak dia nak ke setahun. Hahaha... Aduhai.... Kenapa ye...? Dari hari tu lagi r...
1 Year-To-Be
1 Year-To-Be
presntisgift.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
First Giveaway By Blog Buku Pinky!
First Giveaway By Blog Buku Pinky!
presntisgift.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
First Giveaway By Blog Buku Pinky!
Klik banner untuk sertai bersama kami!! Welkem Oktober!!!!  Dah lama sangat cjn tak join segmen. Malam ni macam ada senang sikit. Saje jalan2 kat blog.  Nampak pulak segmen ni. Eh!! Tarikh tutup dia arini (5/10/17) tau takkk!!! 😱😱😱 Takpelah. Cjn redo je ...
First Giveaway By Blog Buku Pinky!
First Giveaway By Blog Buku Pinky!
presntisgift.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
First Giveaway By Blog Buku Pinky!
Klik banner untuk sertai bersama kami!! Welkem Oktober!!!!  Dah lama sangat cjn tak join segmen. Malam ni macam ada senang sikit. Saje jalan2 kat blog.  Nampak pulak segmen ni. Eh!! Tarikh tutup dia arini (5/10/17) tau takkk!!! 😱😱😱 Takpelah. Cjn redo je ...
First Giveaway By Blog Buku Pinky!
First Giveaway By Blog Buku Pinky!
presntisgift.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Review The Purge : Election Year
Malam ni tertarik nak tengok citer The Purge ni. Sape penah tengok kat wayang mungkin tahu la kot citer The Purge ni.  CJN kebetulan pulak anakanda2 tak buat hal dan baik2 aje malam ni. So, CJN dengan jayanya menekun tengok citer ni. CJN kategorikan sebagai...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded