Profile cover photo
Profile photo
Zara Ratu Detox
53 followers -
Saya Pakar Detox dan Sedia Bantu Anda - Whatsapp me - 018 977 2964
Saya Pakar Detox dan Sedia Bantu Anda - Whatsapp me - 018 977 2964

53 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Nanas : Kelebihan dan Risiko Makan Nanas
Nanas : Kelebihan
dan Risiko Makan Nanas Assalamualaikum
pembaca blog yang sudi singgah ke coretan Kak Zara hari ni.   Terima kasih Kak Zara ucapkan dengan masa
yang kalian luangkan untuk membaca perkongsian Kak Zara. Didoakan
kalian dalam keadaan dalam kea...
Add a comment...

Post has attachment
Info Agama : Nama Hari Kiamat Dalam Quran
Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera..  Terima kasih sudi singgah di blog Kak Zara ni. Akak hari tu ada post kat FB yang akak nak share nama-nama hari kiamat yang disebutkan dalam Quran.  Jadi , hari ni akak lunaskan apa yang akak nak kongsikan. Diharap ...
Add a comment...

Post has attachment
Terbaik la!!!! Magic Blue Ubat Ketiak Masa Kini
Assalamualaikum awak... Terima kasih sudi singgah ke blog akak dan sudi nak baca perkongsian akak hari
ni. Diharapkan korang yang singgah ni dalam keadaan yang ceria dan bahagia je
.. Berbesar hati sungguh akak sebab sudi jug abaca apa yang akak kongsikan n...
Add a comment...

Post has attachment
Serius : Peranan Ibu Penting Dalam Mendidik Anak
Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera..  Terima kasih sudi singgah di blog Kak Zara ni.  Selamat bercuti kepada semua. Hari ni cuti deepavali satu Malaysia. Paling seronok adalah anak-anak, sebab tak sekolah dan ibunya la kena sediakan aktiviti bermanfaat...
Add a comment...

Post has attachment
Cuti Sempena Deepavali 2017
Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera..  Terima kasih sudi singgah di blog Kak Zara ni.  Selamat bercuti kepada semua. Hari ni cuti deepavali satu Malaysia. Paling seronok adalah anak-anak, sebab tak sekolah dan ibunya la kena sediakan aktiviti bermanfaat...
Cuti Sempena Deepavali 2017
Cuti Sempena Deepavali 2017
rubyzara769.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
MENUMPANG KASIH VS. BERBAHAGI KASIH
MENUMPANG KASIH VS. BERBAHAGI KASIH ******************************************** Ungkapan "menumpang kasih" sering kali kita dengar diucapkan oleh seseorang wanita dipermulaan beliau ingin memanangi hati seorang lelaki yang juga merupakan suami kepada wan...
MENUMPANG KASIH VS. BERBAHAGI KASIH
MENUMPANG KASIH VS. BERBAHAGI KASIH
rubyzara769.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Cendawan Kukur By Zara Ratu Detox
Assalamualaikum awak... Terima kasih sudi singgah ke blog akak dan sudi nak baca perkongsian akak hari ni. Hari ni saja nak share tentang cendawan kukur yang akak percaya ramai pernah nampak tapi tak tahu apa namanya dan tak tahu yang cendawan jenis ni seda...
Add a comment...

Post has attachment
Hangatnya Cinta Seorang Isteri Buat Suaminya
Dears,  Suka akak nak share perkongsian ini. Tulisan sahabat dalam group FB yang disebut namanya ASAM GARAM. Lalu akak ambil sebagai perkongsian yang indah buat pengajaran indah bagi pasangan suami isteri yang sedang lalui bahtera yang camerlang , gemilang ...
Add a comment...

Post has attachment
Hangatnya Cinta Seorang Isteri Buat Suaminya
Dears,  Suka akak nak share perkongsian ini. Tulisan sahabat dalam group FB yang disebut namanya ASAM GARAM. Lalu akak ambil sebagai perkongsian yang indah buat pengajaran indah bagi pasangan suami isteri yang sedang lalui bahtera yang camerlang , gemilang ...
Add a comment...

Post has attachment
Muhasabahlah.. Semaklah Diri Sendiri
Ada orang bangga dengan suaminya... akhirnya suaminya itu CURANG padanya. Ada orang bangga dengan anaknya... akhirnya Allah ambil nyawa anaknya. Tinggal semua di dunia. Ada orang bangga dengan hartanya... akhirnya DISAMUN, DIRAGUT, DIROMPAK. Ada orang bangg...
Muhasabahlah.. Semaklah Diri Sendiri
Muhasabahlah.. Semaklah Diri Sendiri
rubyzara769.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded