Profile cover photo
Profile photo
Fakta om argan olie
2 followers -
Info side om argan olie og andre naturprodukter
Info side om argan olie og andre naturprodukter

2 followers
About
Posts

Post has attachment
ARGANOLIE TIL LÆBER - BRUG ARGAN OLIE SOM LÆBEPOMADE
Som du sikkert ved, har arganolien nogle gode og plejende egenskaber, når det gælder huden. Det er de samme egenskaber, som du kan drage fordel af, hvis du anvender olien til at pleje dine læber med. 
Det er ret simpelt, at anvende arganolie som læbepomade, og du får et flot resultat på kort tid, også hvis du er en af dem, som har meget tørre læber. Og vigtigst af alt, så er arganolien 100% naturlig, dvs du udsætter ikke din krop for unødvendige ingredienser eller parfumer.

#arganolie   #arganoil   #læber   #læbepomade  
Add a comment...

Post has attachment
HVOR KAN REN ARGANOLIE KØBES?
Der er rigtig mange, som er i tvivl om, hvor den rene arganolie kan købes. Og den kan faktisk købes mange steder efterhånden. Men du skal være opmærksom på forskellige ting, alt efter om du handler i en butik, i et supermarked, i Matas, i en helsebutik eller på et apotek.
Her er lavet en oversigt, som beskriver fordele og ulemperne ved at handle de forskellige steder, samt hvad du skal være ekstra opmærksom på.

#arganolie   #arganoil   #online  
Add a comment...

Post has attachment
ARGANOLIE MOD FORKØLELSESSÅR!
Der foreligger pt ingen dokumentation på dette, og det er meget vigtigt at gøre opmærksom på. 
Men rundt omkring på nettet kan du flere steder læse, at ren arganolie virker godt mod forkølelsessår. Det får forkølelsessåret til at forsvinde i løbet af få dage, og svie og kløe forsvinder kort efter at olien er påført.

Har du erfaringer med arganolie mod forkølelsessår?

#arganolie   #arganoil   #forkølelsessår   #behandling  
Add a comment...

Post has attachment
ARGANOLIE TIL ØJENVIPPER
Er der noget, som piger går meget op i, så er det længden og fylde på deres øjenvipper. Det er også derfor, at kosmetikindustrien sprøjter produkter ud, som giver fylde og flotte vipper. 
Men vidste du, at du kan bruge arganolie til at få flotte og fyldige vipper, og at det kun tager meget få minutter at pleje dem?
Det er så enkelt, at du tror det er løgn, og effekten kommer hurtigt.
Læs hvordan og hvorledes du gør i artiklen herunder.

#arganolie   #arganoil   #øjenvipper  
Add a comment...

Post has attachment
ARGAN OLIE HÅRKUR
Som du sikkert allerede ved, har arganolien mange anvendelsesmuligheder, og hårpleje er en af dem. Men olien kan med fordel også anvendes til en god og sund hårkur, som giver næring og liv til dit hår. 
Faktisk kan du få endnu mere ud af hårkuren, hvis du kombinerer den med f.eks grønt ler.
Du kan læse meget mere omkring dette i artiklen herunder, hvor der også er videoer mm.

#arganolie   #arganoil   #grøntler   #cosmosco  
Add a comment...

Post has attachment
ARGAN OLIE SOM ANSIGTSVASK
Vidste du, at du kan bruge arganolie som ansigtsvask. Yes du læste rigtig. Olien kan anvendes til at vaske dit ansigt i, og du skal kun bruge arganolie intet andet. Hvordan du gør det, kan du læse om i dette indlæg, hvor du også kan se en video, som viser, hvordan du gør det.
Ansigtsvask med arganolie giver en ren, flot og jævn hud, hvis du husker at gøre det dagligt. Det tager ikke mange minutter, men det er hele tiden værd! Udnyt oliens egenskaber, og få en flot hud :)

#arganolie   #arganoil   #ansigtsvask   #cosmosco  
Add a comment...

Post has attachment
ARGANOLIE TIL PELSPLEJE
Arganolien er ikke kun velegnet til pleje af din hud, hår, negle mm. Den kan også anvendes til kæledyr og husdyr, som f.eks hund, hest og kat. Du kan både pleje dyrenes pels, så den bliver blød, flot og mere modstandsdygtig imod vind og vejr. Du kan ligeledes anvende olien til flere skavanker, ligesom du kan ved mennesker.
Læs meget mere om pelspleje med arganolie på linket herunder

#arganolie   #arganoil   #pelspleje  
Add a comment...

Post has attachment
HVAD ER CERTIFICERETARGANOLIE?
Vil du gerne engang for alle vide, hvad certificeret arganolie er, så er det her et artikel, som du ikke må gå glip af. Den fortæller nemlig om forskellen mellem økologisk arganolie og arganolie. Ikke at der nødvendigvis er nogen forskel på selve olien, men der er stor forskel på, hvad olien må sælges som, samt hvilke logoer der må benyttes i forbindelse med olien. 
ECOCERT og USDA er de to største certificeringsselskaber, og i artiklen får du et indblik i, hvad de går efter, når de skal certificerer en producent af arganolie.

Hermed skulle alle myter og falske historier om økologisk arganolie eller certificeret arganolie gerne være aflivet. 
Add a comment...

Post has attachment
ARGAN OLIE SOM MAKEUPFJERNER
Argan olie kan anvendes, som en god og effektiv makeupfjerner, og så er den tilmed naturlig. Makeup opløses nemlig af olie, og derfor er arganolie super god og effektiv. 
Du kan læse meget mere omkring dette, samt finde mange andre artikler om argan olie på siden :)
Add a comment...

Post has attachment
10 TING DU KAN BENYTTE ARGAN OLIE TIL 
Efter flere henvendelser, har vi lavet en TOP 10 over, hvad argan olie kan benyttes til. Der er sikkert ikke de store overraskelser i denne TOP 10 liste, men listen er let at overskue, og dermed kan den bruges som et hurtigt opslags værk.
Ud for hver egenskab er der en kort beskrivelse, og samtidig er der et link til en artikel på siden, hvor der er gået mere i dybden angående egenskaben, og hvorfor olien virker.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded