Profile cover photo
Profile photo
Shia JSD
73 followers
73 followers
About
Posts

Post has attachment
Testimoni : Feminine Wash
Alhmdulillah.. setiapkali dapat feedback, smua memuaskan.. semua puas hati.. syukur bila dapat bantu mereka diluar sana kan.. happy tak terkira..
Add a comment...

Post has attachment
Feminine wash wajah baru~
Assalammualaikum.. agak lama shia tak update mengenai produk jamu susuk dara. maklumlah tengah panas dengan segala promo yang best-best. aihh, ruginya sape tak rembat lagi promo jsd . hihihi.. haa, rasanya semua dah tahu kot gambar atas tu apa. tu lah f emi...
Add a comment...

Post has attachment
38 weeks plus plus~
Assalammualaikum.. Hari bertarikh 17 ogos 2015. Alhmdulillah.. Shia dah memasuki minggu yang ke 38++ pregnancy. Orang kata, masa ni dah kena berjaga-jaga. sebab anytime je baby nak keluar. So far stakat ni, shia cuma rasa sakit pinggang ke punggung tu je. A...
Add a comment...

Post has attachment
new blog established! 

'lagendary story of me' will be my sort of luahan perasaan, catatan peribadi atau erepek2 yang aku rasa rajin nak kongsi bersama. 

kalau suka, boleh follow. 
if tak suka, jangan hack ye. 
daa~
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Counting days~
Assalammualaikum.. alhmdulillah.. shia harini dah memasuki minggu ke 32 kehamilan. sekejab je rasa. dulu duk kira-kira dah 8 minggu. sekarang duk kira-kira, dah tinggal 8 minggu. cepat cepat. semoga segalanya ddipermudahkan. dengar pengalaman kawan-kawan te...
Add a comment...

Post has attachment
14 Tips Tarik Suami Ke Ranjang
Assalammualaikum.. Harini shia saja nak share cara nak pikat suami.  bukan suami je kena pikat isteri. tapi kalau nak rumah tangga tu berseri, sama-sama main peranan ok. hihi..jom baca~ 1) Tarik perhatian suami dengan melakukan teknik yang berbeza dan mende...
Add a comment...

Post has attachment
Kes Geledah barang oleh KKM dan Kastam?
Assalammualaikum.. Banyak pula entry harini. takpelah, sementara idea mencurah-curah. Ohya, shia teringat isu kini yang dah jadi viral dalam dunia teknologi. isu geledah-geledah barang ni.. Mesti korang ada baca jugak kan? Yelah dalam wassap pun dah diforwa...
Add a comment...

Post has attachment
Dropshipper VS Agent Jamu susuk dara
Assalammualaikum.. Haa, ramai juga yang wassap shia, bertanyakan apa beza dropshipper   dan agent ni. Gini shia nak cerita. Bezanya sikit je.  Dropshipper -->Tanpa modal diperlukan -->Masih mendapat less 20% -->Tak perlu simpan stok -->Iklan, amik o...
Add a comment...

Post has attachment
New Chapter of Life~
Assalammualaikum.. lama shia tak update entry. salah satunya sebab lupa password. hihihi. tetiba hari ni shi tergerak hati nak masukkan password lama. alhmdulillah..menjadi. So, boleh lah shia buat comeback dalam entry ni. Of courselah all about jamu susuk ...
Add a comment...

selamat hari raya buat customer JSD tersayang :-)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded