Profile

Cover photo
Renault Hungary Official
19 followers|79,510 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
Időutazásra invitálunk benneteket! :)
Egy remek kép abból az időből, amikor a Renault bemutatta a 4CV modellt. Vajon mikor készült a fotó?
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Mindenkinek megakad a szeme az Új Renault SCENIC 20 colos kerekein, nem véletlenül. Az autó méreteihez képest arányiban tökéletes látványt nyújt. Valljuk be, nagyon jól mutat ezekkel a papucsokkal! Szerinted?
 ·  Translate
A Mégane és az Espace után újabb sikermodelljét újította fel a Renault. A Scenicet az egyterű szcéna meghatározó modelljeként nagy várakozás előzte meg. Franciaországban vezettük öt- és hétszemélyes változatban.
1
Add a comment...
 
Valljuk be, eltelt pár év és mérnökeink sem tétlenkedtek ez idő alatt. :D

 ·  Translate
1
Add a comment...
 

Csinos, kis csipet csapat. :) Te milyen színben tudnád elképzelni a sajátodat?
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Az innováció útján 1. rész: TREZOR
Most betekinthetsz a kulisszák mögé.
Légy részese a #RenaultTREZOR megalkotásának. #ConceptCar #ParisMotorShow

 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Tudtad?
1901-ben ezen a napon Franciaországban kötelezővé tették a rendszámtáblát minden járművön, amely a 30 km/h sebességet képes elérni. Ezt követően, még ebben az évben, az itthoni rendeletek is előírták a hatósági rendszám használatát és a kötelező műszaki vizsgálatot. 1958-tól vezették be a hatkarakteres rendszámokat, melyek két betűből és négy számból álltak, közöttük rövid kötőjellel (pl. CX-12-34). A kezdőbetűk a jármű típusára, jellegére, üzembentartójára utaltak. A rendszámtábla színe fehér volt, fekete betűkkel. A 70-es évek elején vezették be a fekete alapon fehér betűs (ún. inverz) rendszámokat a szolgáltatóvállalatok járműveinél.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Olyan crossovert szeretnél, amely egy valódi kalandor benyomását kelti? Akkor a Renault CAPTUR tetszeni fog! ;) Vidám, könnyed és rendkívül felvillanyozó élmény vezetni! :D Engedd, hogy elcsábítson a stílusával: http://bsocl.com/Renault_captur
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
„Lehet vele sietni is. Nagyon.” :D
A Totalcar munkatársai első kézből próbálhatták ki, az Új Renault MEGANE Grandtour és az Új CLIO Grandtour párost. Fogadjátok ti is sok szeretettel!
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
"Nem kell ide feltétlenül kétliteres motor" - Mi és még sokan mások is ezt mondjuk, de aki nem hiszi járjon utána! ;) https://www.renault.hu/tesztvezetes.html 
 ·  Translate
A céges limuzinok világában próbál újra babérokat szerezni a francia márka, ami egy várható, de azért szerencsét igénylő lépés a Renault–Nissan konszerntől. A Lagunát és Latitude-öt egyszerre nyugdíjazó zászlóshajó ütőkártyája az impozáns megjelenés, ami kényelmi és technikai szempontból is a...
1
Add a comment...
 
A mosoly egy olyan görbület, amely mindent egyenesbe hoz! :) Ma van a mosoly világnapja, vidám napot mindenkinek!
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Ugye téged sem zavarna, ha a szomszéd állandóan bámulná a házad előtt álló TALISMAN-t? :D
http://bsocl.com/renault_talisman
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
A zene világnapját 1975 óta Yehudi Menuhin hegedűművész és az UNESCO zenei tanácsának a felhívására ünneplik október 1-jén. Éld át velünk az élő koncertek hangzásvilágát! Mérnökeink szorosan együttműködtek a Bose® csapatával, hogy különleges, pontos, tiszta és harmonikus hangzásvilágot élvezhess a Renault modelljeiben!
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
Drive the change!
Introduction
Egy fantasztikus márka, nagy múlttal, ígéretes jövővel - mindenkinek! Renault, Renault F1 hírek, érdekességek, rendszeresen. Kapcsolódj be a beszélgetésbe, a hangulat remek!