Profile cover photo
Profile photo
syu hada
7 followers -
This is my journey and my past....
This is my journey and my past....

7 followers
About
Posts

Post has attachment
BERHUTANG
Assalamualaikum hai semua Siapa kat sini yang berhutang macam aku?Okay,kita geng sebab aku punya PTPTN tidak dilunaskan lagi.hahaaaaa. Tak kiralah berhutang dengan ibu bapa,saudara mara,rakan-rakan,atau pinjaman PTPTN, dan MARA semua tu perlu dibayar. Kalau...
BERHUTANG
BERHUTANG
hadaasuhaimi.blogspot.com

Post has attachment
**
Assalamualaikum Korang pernah tak stalker LURIMA TRAVEL punya Intagran dan
facebook dio orang. Hisy ruginya uoalzz. Aku hari-hari pergi stalk insta dan fb dio
orang semata-mata nak tahu update terkini daripada dio orang. Untuk pengetahuan
korang,LURIMA TRAV...
Simple but high class
Simple but high class
hadaasuhaimi.blogspot.com

Post has attachment
My Life now....
Assalamualaikum Perasan tak uoalzzz blog ni seolah-olah sudah meninggalkan masa silamnya macam tu je kan. Langsung tak ada entry dan update terbaru.hahaa..Ucapan salam ramadhan pun langsung tak wish kat blog ni. Tahun ni fulltime puasa dan sahur dengan fami...
My Life now....
My Life now....
hadaasuhaimi.blogspot.com

Post has attachment
Struggle for final exam
Assalamualaikum. Hai ..hai..hai..hai… Motif apa yang letak banyak sangat hai tu.Saja nak
menunjukkan betapa friendly nya aku dalam dunia penulisan.hahaaaa Pejam celik,pejam celik dan kadang-kadang tak terpejam
rasanya sebab risau duk pikir pasal exam. Lagi ...
Struggle for final exam
Struggle for final exam
hadaasuhaimi.blogspot.com

Post has attachment
This is my girlfiriends
Assalamualaikum.. Bulan ni adalah bulan yang paling sibuk.Sibuk dengan test,kuiz,assignment yang berlambak macam tak ada kesudahan.Bila-bila masa sahaja 7 April 2015 akan muncul.Yap,final exam dah nak dekat.Viva untuk projek akhir pun akan dibentang pada 26...
This is my girlfiriends
This is my girlfiriends
hadaasuhaimi.blogspot.com

Post has attachment
In'syaf Exlusive..
Assalamualaikum Hai semua... SURPRISE..SURPRISE..SURPRISE... Siapa nak shawl halfmoon Qareena?Cepat angkat tangan sekarang.Angkat kasi owner blog ni nampak tau. Korang pergilah kat page In'syaf Collections.Siyesly,memang lawa shawl halfmoon ni.Warna-warna y...
In'syaf Exlusive..
In'syaf Exlusive..
hadaasuhaimi.blogspot.com

Post has attachment
**
Assalamualaikum Hai semua. Okay entry kali ni aku nak promote koleksi-koleksi pakaian muslimah yang memang gojes,cantik,dan cun ngat.Koleksi daripada Mardina Saffiya ni memang kena dengan citarasa muslimah.Tampil sopan seiring syariat sangat dituntut tau.Ak...
Simple but high class
Simple but high class
hadaasuhaimi.blogspot.com

Post has attachment
Hala Tuju selepas ini
Assalamualaikum.. Hai semua.. Bertemu lagi kita dalam entry pertama untuk 2015.Selamat tinggal 2014.Segala pahit manis sepanjang tahun 2014 biarlah ianya menjadi pengajaran kita pada masa hadapan ya.Jom kita realisasikan matlamat 2015 pulak. Aku dah berada ...
Hala Tuju selepas ini
Hala Tuju selepas ini
hadaasuhaimi.blogspot.com

Post has attachment
Pentingnya Resume Kerja
Assalamualaikum... Hai semua..         Hari ahad 25 August 2014 aku ada interview tau.Maksud aku bukan interview yang sebenar,tapi olok-olok.Eh,boleh pulak interview olok-olok.oh abaikan kata-kata aku.Interview ni adalah salah satu assignment aku untuk seme...
Pentingnya Resume Kerja
Pentingnya Resume Kerja
hadaasuhaimi.blogspot.com

Post has attachment
Mulianya Kau Tong Sampah
Assalamualaikum          Ada sesiapa
kat sini yang tak kenal tong sampah?Kalau tak kenal tong sampah,meh sini aku
hempuk atas dahi tu.Hari ni aku dengan baik hatinya akan beritahu serba sedikit
mengenai tong sampah.Benda yang banyak berjasa u allzzz.Kenalah...
Mulianya Kau Tong Sampah
Mulianya Kau Tong Sampah
hadaasuhaimi.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded