Profile cover photo
Profile photo
Kringloop Bohero
About
Posts

Post has attachment
Bohero reading challenge 2018 https://goo.gl/yEVjRx

Kijkt u rustig even rond in de Bohero Boekenhoek en doe mee aan de Bohero Reading Challenge.

Hieronder leest u meer.

Ben je een echte boekenwurm, hou je van lezen?

Doe dan dit jaar mee aan de Bohero Reading Challenge
Welke boeken ga je dit jaar lezen?

Om het wat leuker te maken hebben we een lijst gemaakt met categorieën.

Probeer een boek te lezen uit zoveel mogelijk categorieën.
Het hoeft niet, maar het mag. Het belangrijkste; Het plezier om te lezen en dat te delen met andere boekenwurmen.

Als u een boek uit een categorie gelezen heeft; vink het af op de lijst die in de winkel hangt. Wie dat wil kan zelf een lijst krijgen (bij de boekenafdeling).

Heeft u tips; laat het ons en andere lezers weten, schrijf het op in de het grote boek met voor elke categorie een pagina met titels.

Het maakt niet uit of u literatuur, een spannende thriller of een streekroman leest. Het gaat vooral om het plezier van het lezen, of u nou 5 of 100 boeken leest, in welk genre dan ook.

De afvinklijst is slechts een hulpmiddel om ideeën op te doen.
Om het u wat makkelijker te maken staat er in de boekenhoek een kast met boeken uit diverse categorieën, maar u mag natuurlijk ook zelf op zoek!

Hebt u nog vragen, kom gerust langs op dinsdag, woensdagmorgen en donderdag. ( dan zijn we aanwezig)

Het boekenteam van Bohero: Dineke, Jo en Marga
Photo

Post has attachment
Bohero zoekt vrijwilligers voor afdeling demontage, goederen inname, goederen verwerking en internet/marktplaats.
https://goo.gl/B4e15Y

Voor diverse afdelingen is Bohero op zoek naar extra vrijwilligers. Extra handen als het ware. Bij Bohero wordt gewerkt in een ongedwongen en open sfeer. Iedereen moet zich hier welkom kunnen voelen.

Bohero is een humanitaire kringloopwinkel en doet veel voor het goede doel. Dit zijn onder andere het transporteren van hulpgoederen naar het buitenland.

Ook heeft Bohero een winkel in Borculo. In deze winkel worden gebruikte goederen verkocht. Bij Bohero werken meer dan 100 vrijwilligers.

Voor de afdeling demontage, goederen inname, goederen verwerking en internet/marktplaats zoeken we vrijwilligers.

Zowel vrouwen als mannen zijn welkom. Bij de afdeling demontage en goeden inname zijn voornamelijk heren werkzaam momenteel. Bij de afdeling goederen verwerking zijn momenteel voornamelijk dames werkzaam. Bij de afdeling internet/marktplaats zijn zowel dames, alsook heren werkzaam.

Indien u interesse heeft om vrijwilliger te worden bij Bohero, of indien u meer informatie hierover wenst, dan kun je contact opnemen met de heer Eddie Bakker. Hij is bedrijfsleider van Bohero.

Dit zijn de contactgegevens van Eddie. Hij is bereikbaar via telefoon 0545-27 27 27 of via e-mail info@bohero.nl

U bent van harte welkom.
Photo

Post has attachment
Koningsdag - humanitaire kringloopwinkel Bohero
https://goo.gl/z7Y2ta

Op Koningsdag donderdag 27 april is Bohero gesloten. Vrijdag 28 en zaterdag 29 april zijn we op de gebruikelijke tijden open.
Photo

Post has attachment
Transport Oekraine - humanitaire kringloopwinkel Bohero
https://goo.gl/V1S8oN

Woensdag 12 april is in samenwerking met de Stichting Spoetnik uit Vlaardingen een oplegger geladen met hulpgoederen voor de Oekraïne, naast veel meubels is er heel veel kleding geladen. In vele delen van dit land is grote armoede en is alle hulp welkom. De distributie van de goederen gebeurt meestal door het Rode Kruis.
Photo

Post has attachment
Leuke Paasartikelen bij Bohero
https://goo.gl/v3YmFq

Kom gezellig Paasartikelen shoppen bij Bohero. Sinds dinsdag 7 maart heeft Bohero weer leuke Paasartikelen in de winkel staan. Bijgaande foto’s geven u hiervan een kleine indruk.

U bent van harte welkom.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
09/03/2017
5 Photos - View album

Post has attachment
Valentijnsactie bij de Bohero Boekenhoek - Blind Date € 2,- Wie Durft? https://goo.gl/H5V1Jc

De dames van de Bohero boekenhoek zijn zeer creatief. In het kader van Valentijnsdag, 14 februari 2017, hebben zij op de tafel in de boekenhoek thema boeken uitgestald.

The thema is liefde en relaties. Ook is er een leuke Valentijnsactie. Voor slechts € 2,- een Blind Date. Neemt u gerust een kijkje in de boekenhoek. U bent van harte welkom.

P.s. Profiteer zolang het nog kan van 50% korting op alle boeken.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
10/02/2017
6 Photos - View album

Post has attachment
Bohero zoekt TV monteur https://goo.gl/ahfjOU

Bij Bohero worden vaak TV’s ingeleverd waaraan iets mankeert. Met een kleine reparatie is zo’n TV soms weer prima bruikbaar voor een volgende eigenaar.

De opgeknapte TV wordt vervolgens te koop aangeboden in de winkel van Bohero, en via Marktplaats. De opbrengst gaat naar het goede doel.

Momenteel is Bohero op zoek naar een vrijwilliger die kan en wil helpen met de reparatie van TV’s. Bent u zelf handig met electronica, of kent u iemand in regio Borculo die dat zou kunnen, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen.

Graag dan contact opnemen met Bohero bedrijfsleider Eddie Bakker. De heer Bakker is bereikbaar via telefoon 0545-27 27 27 of via e-mail bedrijfsleider@bohero.nl

U bent van harte welkom.
Photo

Post has attachment
Nieuwe laptop hoes/tas voor een spotprijs. Slechts € 2,- per stuk. Verkrijgbaar in verschillende formaten. goo.gl/q5Rb1K

Zolang de voorraad strekt kunt u profiteren voor een nieuwe laptop hoes tas voor slechts € 2,- Op = op. Prettig weekend allemaal.
PhotoPhotoPhotoPhoto
20/01/2017
4 Photos - View album

Post has attachment
Tijd voor een winterjas en een warme wintertrui. https://goo.gl/hu1HFI

Nu de winter echt is ingetreden, is het tijd voor een dikke winterjas en een warme wintertrui. Bohero heeft voor zowel de dames, alsook de heren hier leuke kleding voor. Natuurlijk is de prijs aantrekkelijk laag. Bohero vrijwilliger Truus Hilhorst laat u hier een voorbeeld van zien, voor zowel de dames, alsook de heren.

Naast winterkleding heeft Bohero voor u ook leuke winter artikelen. Zo zijn daar schaatsen,sleeën en snow boots. Komt u gerust even winkelen. U bent van harte welkom.

PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
13/01/2017
5 Photos - View album

Post has attachment
Profiteer nu van 50% korting op boeken. https://goo.gl/JjAkXs

Buiten is het nu echt winter. Vorst, kou, sneeuw en ijs maken het buiten niet zo aangenaam. Binnen is het wel anders. Lekker bij de verwarming zitten met een leuk boek. Een leuk boek voor weinig geld. Bohero heeft tot eind januari 2017 een aantrekkelijke actie.

Alle boeken met 50% korting. Nu zijn de boeken bij Bohero toch al niet duur, maar met de 50% actie bent u wel heel voordelig uit.

Kom met een grote lege tas, of een lege krat naar Bohero en schaf uw boeken aan met 50% korting. Bijgaande foto’s geven u een idee van de Bohero boekenhoek. Deze is rechtsachter in de winkel te vinden. U bent van harte welkom.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
09/01/2017
7 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded