Profile cover photo
Profile photo
ferry nazwa
18 followers
18 followers
About
Posts

Post has attachment
Sampurasunnnn
Mangga ka urang sunda asli nu reseup balap rada di gas sakeudik dongeng nu ayeuna .haha

Post has attachment
( DRAG RACE ) Uned VS Sinterklas
Uned adalah salah sahiji tukang keretek diantara tukang keretek lainnya yang beroperasi di wilayah San Fransisco - Garut, Kebetulan DA IEU MAH DONGENG keretek uned adalah keretek terpopuler dan terpaporit bagi para keretek lover's Bagaimana henteu, uned mem...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Hayu urang gabred deui dongeng nu ayeuna, pedo pisan bari hujan ngaririncik kieu mah. Hahaha
Add a comment...

Post has attachment
Abah euma aki nini uwa bibi raka rayi DIKEPOT deui dongeng nu ieu pas pisan bari hujan ngaririncik sga kieu mah, meh tibra kuleum na. Hahaha

Post has attachment
HAI GUYS !!
(SDO INGGRISD AH)
HEHE

MANGGA DI CEK DEUI AH DONGENG TERBARU,
YRANG SDUNDA WEAJIB MACA !!

Post has attachment
hay guys !!
(so inggris lah)
hahahahaha

mangga di ledot deui dongeng anu enggal
ORANG SUNDA WAJIB MACA !!
Add a comment...

Post has attachment
TUKANG MABOK SUKSES
Alkisah aya 3 urang anak manusia nu menang warisan, singkat carita sanggeusna menang warisan maranehna maruka usaha masing masing, mang puluh puluh taun maranehna papisah kusabab saribuk ngurus usaha. Hiji waktu maranehna baralik deui ka imah kolot na ngara...
Add a comment...

Post has attachment
Sampurasunnnnnnnnnnn
Para wargi sadaya !!
Nepangkeun abdi baraya dipalih wetan,

Pami nuju nyalse mah mangga atuh dihaturanan linggih sakeudap, ingsya aloh aya cai cai eunteh wae mah. Hehehe

Ton hilap

Post has attachment
Yang dari tanah sunda mangga di antos kasumpingannana.
Lumayan tambah cicing dari pada ngalamunan kabogoh batur mending baca dongeng hela. HaHahahha
Wait while more posts are being loaded