Profile cover photo
Profile photo
Madam Hanania
10 followers
10 followers
About
Madam's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
WILL BE BACK SOON...
Assalamualaikum wbt rindu sgt nak berbloging ni...huhu tapi tudialah fesbuk bermaharajalela sekarang ni kan.. insyaAllah bila internet dah ok nanti kita taip2 lagi ye... k bai  

Post has attachment
Tempahan Kek Kota Kinabalu Dibuka
Bismillah... Mesti ada yang kata, "mende la macik ni, kejap buka, kejap tutup, buka tutup buka tutup..malas nak order.." Janganlah gitu dik non..macik ni aritu amik order tempahan kek, pastu pregnan. Sebiji kek pon tak jadi buat. Bantat la, keras la, minyak...

Post has attachment
Banoffee Pie Sedap & Lazat
Assalamualaikum wbt.. Ya Rabb, lama betul tak kongsi resepi dgn kengkawan kat sini kan. Yang mana menyinggah tu mesti cakap, "erk! bosan gila blog manusia ni!" InsyaAllah, kalo berkesempatan lepas ni sy cuba try test menaip tiap² hari kunun².. chaiyok! Ok, ...

Post has attachment
Soalan² Tentang Toujours Advanced™ Collagen Shots
Salam semua, Ramai yang sms/ whatsup soalan² tentang Toujours Advanced™ Collagen Shots. Baik, kat sini saya kumpul semua soalan dan jawab semua sekali yep.. 1. Bilakah waktu terbaik untuk minum Toujours Advanced™ Collagen Shots? Sewaktu perut kosong, sekali...

Post has attachment
Transformasi Kecantikan Bersama Toujours Advaced™
 Salam semua, Masih ada yg ragu-ragu dengan Toujours Advaced™ Collagen Shot ? Baik, harini ahkak nak kongsi lagi keistimewaan Toujours Advaced™ pada kulit wajah korang. InsyaAllah, tips pertama baca Bismillah sebelum minum k ;) Seawal 3 hari penggunaan, per...

Post has attachment
Sambutan Hangat Toujours Advanced Collagen Shots
Assalamualaikum wbt Dah consume Toujours uols arini? Syukur, sambutan Toujours Advanced di kalangan org2 Sabah sangat menggalakkan. Begitu juga dari Semenanjung yang teruja dan ade yg repeat berkali-kali tau. Saya pon sekarang consume Toujours Advanced ;) N...

Post has attachment
Agen Jualan Toujours Advanced Collagen Shot Sabah
Agen dicari!! Khas untuk warga Sabah. InsyaAllah kami mencari mereka yang ingin mencari rezeki lebih dengan menjadi agen jualan Toujours Advanced Collagen Shot . Sesiapa yang berminat boleh hubungi kami segera untuk keterangan lanjut: Whatsup 016-422 0626 (...

Post has attachment
Apa itu Toujours Advanced Collagen Shot
Salam semua, Korang masih mencari supplement utk diri korang tapi masih belum jumpa? Confius nak ambil collagen yg mana? Korang nak kulit cantik gebu dan pipi kemerah-merahan? i ade jawannya.... ;) Apakah itu Toujours Advanced Collagen Shot? Toujours Advanc...
Wait while more posts are being loaded