Profile cover photo
Profile photo
Piratpartiet Danmark
121 followers -
Piratpartiet Danmark - Open, Human, Awesome
Piratpartiet Danmark - Open, Human, Awesome

121 followers
About
Posts

Post has attachment
Flere overvågningsforslag fra dele af regeringen, selvfølgelig på grund af terror.
Det er besynderligt at det kommer frem at 75 procent af kameraerne der blev brugt under terrorangrebet sad ulovligt, og istedet for at snakke om at retsforfølge butiksejerne, bruger regeringen det som afsæt til at udvide lovgivningen, så det istedet bliver i orden at gøre det. Det er ikke ligefrem den slags gennemsigtighed vi ønsker.

Post has attachment
Advokatfirmaet OPUS er åbenbart på spil igen, så hvis man modtager et brev, kan man blot referere til denne gennemgang af hvorfor man ikke skal betale de penge firmaet kræver.

Post has attachment
Mette Frederiksen vil have mere internetcensur - uden varsel og uden dommerkendelse. Hvordan kan noget censureres som ulovligt, hvis en domstol ikke har kendt det ulovligt?

Post has attachment
Politiets nye masseovervågningslegetøj til nummerplader sidder ikke kun på politibilerne. Her i gruppen undrer vi os over om der ikke er en lov imod så bred uspecifik overvågning. Er der nogen af jer der kender noget til det?

Post has attachment
Det er utroligt hvor længe Frankrig kan blive ved med at overreagere.

Post has attachment
Den nye streamingfeature som The Pirate Bay for nylig har implementeret, er nu under angreb fra BREIN i Holland. Gruppen der står bag teknologien vil dog kæmpe imod, og går endda så vidt at true BREIN pga. deres metoder. :)

Post has attachment
Sjovt tiltag fra en cracking-gruppe. Resultatet om et års tid bliver spændende. :)

Post has attachment
En FN-domstol har fastslået at Julian Assange's tilbageholdelse er ulovlig, men Sverige og England er ligeglade.

Post has attachment
Spændende udvikling. Hvad mon brancheorganisationerne synes om det? :)

Post has attachment
Endelig kom der en bekræftelse. Mon ikke dette blot vil føre til mere politikerlede? Ikke nok med at de har holdt dette skjult i 2½ år, forholdet blev USA blev vægtet højere end princippet om beskyttelse af grundlæggende rettigheder.
Wait while more posts are being loaded