Profile cover photo
Profile photo
jordi espuny
32 followers
32 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
FUTURE SELF studies human movement, mirroring interaction in dance, light and sound, while exploring the self, present and future.

https://vimeo.com/41699285

Post has attachment
Leyendo este artículo http://bit.ly/Kd3FAT en digitalbookworld.com, me sorprende ver que efectivamente mucha gente prefiere el iPad para leer libros. Claro que todos los entrevistados están relacionados de alguna manera con la edición digital, i tienen cargos directivos que les obligan a no separarse de su tableta ni un momento. Los resultados: 19% lee en papel, 6% con el móvil, 50% con el iPad, 25% con un eReader, Kindel o Nook. ¿Y tu, que estás leyendo y con que soporte?

Post has attachment
Per si teniu un Kindle i preferiu no imprimir en paper

Post has attachment

Post has attachment
Avui és el dia sense DRM. Sobre aquest tema hi ha moltes veus, contraposades entre elles. Per una banda, els editors i autors desitgen protegir les còpies que es puguin fer de continguts protegits amb drets d'autors, per una altra banda, l'usuari pot tenir la sensació de que lo que ha comprat no és realment seu, ja que no en pot fer un us totalment lliure.

http://www.fsf.org/campaigns/drm.html

i una petita broma: https://vimeo.com/41539530

Vaja! feia dies que no passava per aquí, ara veig que hi ha hagut algo d'activitat!

Post has attachment
Jo diria que Google s'ha fet un lio amb el hashtag que estic usant per a les classes d'Elisava, i Twitter també: #proddig2012 (Tècniques de Producció Digital 2012). Quan faig una cerca amb "#proddig2012" els resultats que em retorna Google, corresponen a totes les entrades del blog que vaig fer per al segon trimestre del BA top up a Elisava (http://zoom3.net/tallersba), que en principi no està relacionat per res amb el hashtag en qüestió.

Per una altra banda, quan faig la cerca a Twitter, la URL es transforma automàticament amb https://twitter.com/#!/search/realtime/%23proddig2012, on es pot veure que inclou el paràmetre "realtime", que no apareix amb altres hashtags. Alguna idea?
Photo

Post has attachment
Treball de recerca per al BA top up a Elisava: Us de Scratch com a eina de suport a la creativitat, en un procés d’ideació.

Resumen: En aquest treball s’ha volgut comprovar la validesa de l’us d’una eina digital com Scratch (http://scratch.mit.edu), per a donar suport a la creativitat, la generació d’idees i el treball en grup. Per a fer-ho, s’ha convocat a 9 dissenyadors que han participat en una sessió preparada per a aquest propòsit. El context en que es treballa és el d’un exercici de co-creació en que han estat involucrats els participants amb anterioritat, en el curs del BA top up. Aquí es reprèn aquell exercici i s’introdueix Scratch en el procés, amb la intenció de substituir o complementar algunes de les eines que es van usar. Desprès de la sessió s’han obtingut 3 animacions que han servit com a punt de partida per a una discussió en grup, per tal de treure’n les impressions i conclusions a que s’ha arribat. Inicialment s’ha plantejat la sessió per tal de fomentar la exploració i generació d’idees amb Scratch, però s’ha observat que l’eina s’ha adaptat millor com a recurs per a explorar en profunditat una idea única i contar una història sobre aquesta idea, sense substituir-ne a cap de les usades amb anterioritat.
Wait while more posts are being loaded