Profile cover photo
Profile photo
Elektricien Unikol Lelystad
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Voor veel mensen vormt een blikseminslag in huis een grote nachtmerrie. Dit komt mede door het feit dat er tijdens een blikseminslag brand in huis kan ontstaan, of dat u lichamelijk letsel op kunt lopen door de schok die u hierbij krijgt. Toch komt het regelmatig voor dat woningen door een blikseminslag getroffen worden. Het gaat hierbij voornamelijk om woningen die tussen de landerijen gelegen zijn. Hier zijn vaak geen hoge gebouwen, waardoor de woning het hoogste punt vormt. Aangezien bliksemschichten altijd het hoogste punt zoeken, is de woning een makkelijk doelwit. Is uw woning getroffen door een blikseminslag? Schakel de hulp van de elektriciens van ons elektricienbedrijf in!
http://elektricienslelystad.nl/blikseminslag-huis-moet-nu
Add a comment...

Post has attachment
Nieuwe bedrading aanleggen in je woning kan nodig zijn om verschillende redenen. Veel huiseigenaren willen graag de elektrische installatie in huis uitbreiden of veiliger maken. In sommige gevallen kan het aanleggen van nieuwe bedrading ook verplicht worden door de verzekering. Dit is het geval wanneer de oude bedrading niet meer als veilig beschouwd kan worden. Je doet er dan goed aan om nieuwe bedrading aan te leggen om de veiligheid in de woning te kunnen waarborgen. Een onveilige installatie kan namelijk grote gevaren met zich meebrengen. Zo kan bijvoorbeeld een woningbrand ontstaan wanneer dit belangrijke onderdeel niet goed in orde is.
Add a comment...

Post has attachment
Ken jij de voor- en nadelen van het koken met inductie? Lees nu ons nieuwe blog artikel!
Add a comment...

Post has attachment
Een kortsluiting of stroomstoring komt nooit gelegen en zorgt daarom vaak voor veel problemen. Onze elektriciens staan 24 uur per dag voor u klaar om kortsluitingen en storingen te verhelpen. Daarnaast kunnen wij u informeren over potentiële risico's.
Add a comment...

Post has attachment
Voordat u elektra aan gaat leggen is het verstandig om een tekening te maken. Zo weet u precies waar alles aangesloten moet worden. Heeft u advies en hulp nodig? Neem dan contact met ons op!
Add a comment...

Post has attachment
Maak u tuin een stuk aangenamer, door deze aan te kleden met sfeerverlichting! Klik voor meer informatie op onderstaande link.
Add a comment...

Kortsluiting is een veel voorkomend probleem bij oudere stoppenkasten. Het is daarom belangrijk om na te gaan of uw stoppenkast voldoet aan de huidige veiligheidseisen. Dit kan u namelijk een hoop kosten besparen en eventuele brandschade voorkomen. Wij helpen u graag uit de brand bij het vervangen van uw stoppenkast.
Add a comment...

Post has attachment
De wintermaanden zorgen vaak voor hogere stookkosten dan in de warmere maanden. Wij geven je een aantal tips om deze kosten tot een minimum te beperken. Lees snel verder: http://www.elektricienslelystad.nl/tips-om-minder-energie-te-verbruiken-in-de-winter
Add a comment...

LED-verlichting wordt steeds populairder. Door uw energieverslindende verlichting te vervangen door LED-lampen kunt u veel geld besparen. Bovendien, steeds meer winkels bieden LED-verlichting aan tegen scherpe tarieven. 
Add a comment...

Ga ook in de donkere maanden zuinig met energie om: laat niet onnodig licht aanstaan, en zet elektronische apparatuur uit als u deze niet gebruikt. Dit kan u flink in de portemonnee schelen.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded