Profile

Cover photo
Ion Mihail
Worked at Centrul de consultanta pentru victimele rutiere
Lives in Bucuresti, Romania
24 followers|49,632 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

Ion Mihail

Shared publicly  - 
 
INVITAȚIENe face o deosebită plăcere să vă invităm să luați parte la Convenția Națională de Siguranță Rutieră, eveniment ce se va desfășura în data de 17 noiembrie 2016, orele 9.30 în sala Constantin Brâncuși din Palatul Parlamentului.
Convenția Națională de Siguranță Rutieră reunește reprezentanți ai administrației centrale și locale, politicieni, specialiști, activiști și voluntari ONG din domeniul transporturilor, sănătății, educației, asigurărilor, avocați, jurnaliști și alte persoane interesate de diminuarea numărului accidentelor rutiere și a victimelor acestora.
Anual, în țara noastră mor pe șosele aprox. 1800 oameni (România având unul din cele mai ridicate procente de mortalitate din Uniunea Europeană), iar alți 6000 sunt răniți, din care unii rămân cu sechele pe viață, fiind o povară pentru familie și pentru societate. Pierderile umane, materiale și financiare ale acestui flagel, consecințele grave în plan social, material, psihologic și emoțional pentru comunități ar trebui să fie suficiente elemente pentru adoptarea unor strategii, programe și măsuri mai eficiente.
În cadrul opiniilor ce se vor exprima așteptăm intervenția autorităților, specialiștilor, dar și a reprezentanților formațiunilor politice privind problematica siguranței rutiere, cu precădere soluțiile menite să aplice strategia europeană în domeniu.
Prezența și conținutul intervenției dumneavoastră sunt importante pentru noi și vă rugăm să ne fiți alături și să ne confirmați prezența dvs.

Centrul de Consultanţă pentru Victimele Rutiere – CCVR România este o organizaţie non-guvernamentală care acţionează în domeniul siguranţei rutiere din România și care reprezintă interesele victimelor, ale familiilor acestora, promovându-le şi apărându-le drepturile, oferind consultanţă şi asistenţă juridică, tehnică, medicală, socială, psihologică etc.
CCVR este membru al Federaţiei Europene a Victimelor Accidentelor Rutiere – FEVR, al Alianţei Globale a ONG-urilor pentru Siguranţă Rutieră şi semnatară a Cartei Europene a Siguranţei Rutiere. Totodată, îşi desfăşoară activităţile şi derulează proiecte sub deviza Deceniului ONU de acţiune pentru siguranţă rutieră 2011–2020, alături de partenerii săi, printre care enumerăm: Poliţia Rutieră, Academia Română (prin Institutul de Filosofie şi Psihologie C. Rădulescu Motru), Federaţia Internaţională a Comunităţilor Educaţionale - FICE România, Biblioteca Metropolitană Bucureşti, Asociaţia pentru protecţia consumatorilor – ASCOR etc.

Președinte CCVR
Col. (r) Ion Mihail

 ·  Translate
1
Add a comment...

Ion Mihail

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Ion Mihail

Shared publicly  - 
 
Bucuresti
1
Add a comment...

Ion Mihail

Educatie Rutiera  - 
 
Centrul de Consultanţă pentru Victimele Rutiere, propune: EDUCAŢIE RUTIERĂ PENTRU PREŞCOLARI ŞI ŞCOLARII MICI  cu teatrul de păpuşi
 ·  Translate
1
Educatie Rutiera's profile photo
 
Postările de tip reclamă vor fi șterse în mod automat
 ·  Translate
Add a comment...

Ion Mihail

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Bucuresti, Romania
Work
Employment
  • Centrul de consultanta pentru victimele rutiere
    Presedinte
Basic Information
Gender
Male
FOARTE INTERESANT și DEZILUZIONANT... am încercat să rezerv un bilet pentru o cursă transatlantică dar pentru că aveam unele nelămuriri am considerat că este bine să iau legătura cu un operator în paralel... mai bine făceam altceva... operatoarea, foarte amabilă m-a consiliat dar la momentul când am ajuns la rezervarea propriu zisă operatoarea mi-a solicitat un amănunt care apărea pe pagina peste care trecusem așa că am dat o pagină înapoi, am comunicat amănuntul DAR la revenirea pe pagina de rezervare am constatat cu stupoare că nu se mai poate face rezervarea... ce să vezi? același bilet acum avea cu O SUTĂ de euro mai mult... câte stele să acord? una e prea mult!!! la 20 de minute a apărut aceeași ofertă cu TREI SUTE DE EURO MAI MULT... oare nu le-o fi rușine?
• • •
Public - a year ago
reviewed a year ago
1 review
Map
Map
Map