Profile cover photo
Profile photo
Blank Software
10 followers -
RULE WITH REASON. WORK WITH PASSION.
RULE WITH REASON. WORK WITH PASSION.

10 followers
About
Blank Software's posts

Post has attachment
Финансиска Евиденција го опфаќа целокупениот процес на финансиски движења во едно претпријатие. Во оваа категорија на деловен софтвер вклучени се деловни програми за водење на финансиските текови (Финансово работење - Салда/Конти, Благајничко работење, Фактури, Пресметка на Плата, Книга на Влезни Фактури со Вирмани, Основни Средства,...)
--------------------------------------------------------------------------------------
http://blank.com.mk/DelovenSoftver/Finansiska-Evidencija
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Финансиска Евиденција - Софтвер
6 Photos - View album

Post has attachment
Софтверски пакети од областа на финансиско и материјално работење, наменети за мали, средени и големи претпријатија!

Post has shared content
Blank Software Solutions has become the leading supplier in the Balkan region of both ready to use software and custom made IT solutions.
www.blank.com.mk help you simplify your IT environment by designing cost saving solutions that will also save you time and resources to invest in innovation. 

Post has attachment
www.blank.com.mk врши изработка и одржување на апликативен софтвер како и имплементација на истиот. Blank нуди деловен софтвер наменет за секаков тип на претпријатие.
Wait while more posts are being loaded