Profile cover photo
Profile photo
Mizs Aena
1 follower
1 follower
About
Mizs's posts

Post has attachment
Anime Review 2017 – Part 8
Hai! Untuk post kali ni, aku buat review ringkas je. Dari dulu aku
cakap ringkas kot, tapi lebih sepuluh perenggan juga, haha. Review ni ikut mood
aku je, sebab aku mood review aku pun on off je sekarang ni. Maaflah, hihi. Okay, terus dengan anime yang aku ...

Post has attachment
Anime Review 2017 – Part 7
Salam. Dapat news tak jadi pindah pula, huhu. Nasib baik aku tak
kemas apa-apa barang lagi, sebab aku malas nak mengemas, haha. Weekend lepas
mood marathon aku datang, lagilah memang tak buat kerja, pagi petang siang
malam mengadap skrin computer je, haha, ...

Post has attachment
Anime Review 2017 – Part 6
Hi guys! Aku baru perasan yang post review yang lepas-lepas ada 12
buah cerita dalamnya. Sebab sebelum ni kan aku ada cakap yang aku akan review
10-15 anime dalam satu post. Tapi dalam tak sedar aku fix pada 12 anime untuk
satu post, hehe. Tak apalah, tak m...

Post has attachment
Anime Review 2017 – Part 5
Aku happy sangat hari ni sebab dapat desktop baru since desktop lama
dah tua dan sakit-sakit, asyik mati-mati je time guna. Frust aku sebab tak
boleh nak update post baru, hukhuk. Tapi Alhamdulillah, ada masa free minggu
lepas, aku pergi ushar-ushar dekat k...

Post has attachment
Anime Review 2017 – Part 4
Hi guys! Kali ni aku malas nak bebel panjang-panjang, sebab malas
nak karang ayat, haha. Proceed terus dengan review. ;) Post ini mengandungi review: Sword
Art Online , Sword Art Online II , Sword Art Online The Movie: Ordinal Scale , Baka To Test To Shouka...

Post has attachment
Anime Review 2017 – Part 3
Untuk
review kali ni, aku nak review anime favorite sepanjang zaman aku. Anime-anime
ni juga antara anime yang aku tak jemu dan tak puas untuk tonton sekali. Mesti
aku ulang marathon sekurang-kurangnya dua kali. Kadang-kadang kalau bosan pun
aku boleh tengo...

Post has attachment
[Lyric] onelifecrew - Tsuioku Merry-Go-Round
Title: Tsuioku Merry-Go-Round Artist: onelifecrew Anime: Fairy Tail (Ending 02) ***************************************** Merry-Go-Round Spinning in a world of dreams The silhouette you left behind Chases after the morning sun "I don't want to see your fa...

Post has attachment
[Lyric] ROOT FIVE - Kimi no Mirai
Title: Kimi no Mirai Artist: ROOT FIVE Anime: Fairy Tail (Ending 17) ***************************************** tomose jounetsu no
Blaze kimi dake no Spell yotei chouwa no shinario nara moyashite nomikonjatte orijinaru no fureezu de doko made mo tsuzuiteku...

Post has attachment
[Lyric] ShaNa - Lonely Person
Title: Lonely Person Artist: ShaNa Anime: Fairy Tail (Ending 07) ***************************************** Hitori samishiku
iru kono samui yoru ni Omou no wa tada hitotsu anata no koto dake Sayonara suru ni wa mada kokoro ga itasugiru kara Aitai kimochi o...

Post has attachment
[Lyric] Shimokawa Mikuni - Kimi ga Iru Kara
Title: Kimi ga Iru Kara Artist: Shimokawa Mikuni Anime: Fairy Tail (Ending 04) ***************************************** yumemiru hitomi ni
sekai wa utsukushiku mieta kedo utagau koto o oboete hito wa okubyou ni natte iku no nita mono doushi dayo ne to wa...
Wait while more posts are being loaded