Profile cover photo
Profile photo
Udda Boktips
Jag Vill Vara Farlig
Jag Vill Vara Farlig
About
Udda's posts

Post has attachment
"Slavarnas tidsålder av Juha Snellman är utan tvekan årets bästa svenska fantasyroman"

Post has attachment

Post has attachment
"Jag har i de senaste blogginläggen förvarnat om att jag skulle berätta om vad ett svart hål egentligen är för någonting. Nu är det dags. Håll i dig, för det här är nytt, vilt och kanske alldeles åt skogen fel. Eller så är det rätt. Vi får se."

Post has attachment
"Lyssna nu! Jag har inget som helst emot skötsamma arbetande judar, såklart. De har i Sverige samma rättigheter som vilka som helst andra etniciteter inklusive den svenska. Jag kan bara inte förstå deras beteende. Varför protesterar icke den judiska majoriteten mot den judiska elitens enorma dominans i media?"

Post has attachment
"Är det inte dags att bilda ett Antiparasit-parti? Är det inte dags att vi får ett parti som vill omfördela parasiternas egendom och vi får en ekonomi där arbete värderas högre än parasitism? Ett parti där parasiternas inte kan skylla ifrån sig på de svaga och som värnar för att handikappade, arbetslösa, pensionärer etc får det stöd de behöver?"

Post has attachment

Post has attachment
"Eftersom den globala eliten har det karmadrivna tvånget på sig att i förväg berätta vad de tänker göra, så uppstår en katt-och-råtta-lek där det är fullt möjligt att på förhand hitta ledtrådarna och räkna ut vad som kommer att hända framledes. Elitens bundenhet till numerologin innebär att pusselbitarna blir allt lättare att få på plats."

Post has attachment
"Jag har också andra större planer för framtiden men de processar jag med min blivande hustru Irina just nu och innan detta har "landat" riktigt så ligger jag lågt med att berätta om detta. Jag kan säga så här mycket att det handlar om att jobba i Jesu namn med alla de människor som inte får hjälp av samhället att fungera i samhället på ett bra sätt."

Post has attachment
"Görvälns Griftegråd i invandringstäta Järfälla Kommun skulle varit till för ALLA trosriktningar, ALLA etniciteter enligt kommunen. Ändå FÖRSTÖRDE ”Svenska” Kyrkan alltsammans och ignorerade totalt denna tanke, genom att smälla upp stora, svarta kors utanför sitt sk ”kapell”"

Post has attachment
Finns det någon som saknar plakatteatern?
Wait while more posts are being loaded