Profile cover photo
Profile photo
PJ Pancras
14 followers -
PJ Pancras aka Firma Tacker & Tape
PJ Pancras aka Firma Tacker & Tape

14 followers
About
Posts

Post has attachment
"Goed en kwaad wisselen elkaar af. Rijkelijk voorzien van drugsgebruik, terugblik op SF-films en muziek uit de jaren tachtig en negentig en psychedelische ervaringen. Boeiend en interessant, maar niet voor een breed publiek."
http://www.deboekensalon.nl/boek/planet-paradroid-0
Add a comment...

Post has attachment
Prachtige lezersrecensie!!!
"Ik zie het boek als een metafoor voor hoe mensen bezig zijn met zingeving." - Carolien
Add a comment...

Post has attachment
Briljant verhaal met vele lagen.

"De inhoud van het boek voelt rijk en vol, ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven. Het is een belevenis op zich. Het niveau zakt op geen enkel moment, het verhaal én de personages blijven continu verrassend."- Jeanine Feunekes-Both
Add a comment...

Post has attachment
Mooi recensie van de Hebban recensent!

"Wie het boek gelezen heeft zal niet anders kunnen dan beamen dat het een knap en bijna niet te overschatten uniek boek is." - Gerry Hameetman

Dank voor deze doorwrochte analyse van ons boek Gerry.
Add a comment...

Post has attachment
Graag verwijzen trots naar deze prachtige, diepgaande en relevante recensie.

“Planet Paradroid is namelijk een beenharde aanklacht tegen de teloorgang van de maatschappij waarin wij vandaag leven. Brandend actueel, zou je het kunnen noemen, alsof het pas deze ochtend van de persen is gerold.
VDR is een interessant personage van wie de ontwikkelingen doorheen het verhaal goed beschreven worden. De revolutionaire therapeut die hij aanvankelijk is, wordt uiteindelijk iemand die andermans dromen droomt en hieruit leert wat het inhoudt om mens te zijn.” – Tom Thys
Add a comment...

Post has attachment
TROY SPREEKT OP TEC ART
Zo begonnen we onze performance op TEC ART 2017 in Rotterdam. Luister naar een spreekbeurt die het jongetje Troy in Planet Paradroid houdt. Bijzonder is dat we ons voor de tekst lieten inspireren door echte spreekbeurten van kinderen over onze planeet. Met visuals door Naomian Jansen en de stem van onze eigen Sandbag.
Add a comment...

Post has attachment
WORDT VERVOLGD

Nog een clip van onze voordracht in Worm te Rotterdam. Wij zijn de afgelopen twee jaar gehecht geraakt aan supercomputer VDR, vandaar.

De komende maanden zullen we het vervolg op Planet Paradroid afschrijven. Engelse werktitel: Desert Core. Nederlandse werktitel: Water zoekt Dorst.
Een scifi western die het hart zal beroeren.
In plaats van sneeuw en ijs in de Lage Landen, nu zinderende hitte in de enige woestijn van Europa. Tipjes van sluiers: Zal onze imoji-man VDR terugkeren? En wie is de mysterieuze biologe Charlie Silverant, bedenkster van de hybride Cyplants? Mexicaanse doodgravers? Wat is hun rol en wat hebben ze te maken met Tex van Hall? Europa? Is Europa niet een gedoemd fort? Wacht en gij zult weten!
Dit voorjaar gaan we bovendien kijken hoe we de Amerikaanse vertaling gaan uitbrengen.

En verder? De tijd zal het leren, anyway, no farewells, maar wordt vervolgd.

O ja, en sorry voor het crappy geluid. DIY, weet je wel...
Add a comment...

Post has attachment
FINGERS CROSSED!
We're happy to be part of the GOGBOT community.
Did we shock our senses? Certainly! Did we see interesting, beautiful and grondbreaking art? We sure did!
Artificial Intelligence that exceeds humanity? If it results in a friendly computer like our VDR... Fingers crossed, yeah!
Add a comment...

Post has attachment
PLANET PARADROID IS THE MOST WANTED SCIENCE FICTION!!!

Planet Paradroid staat bovenaan in de Hebban top 10 van belangrijkste sci-fi boeken in de eerste helft van 2016. Over opstekers gesproken!

En het goede nieuws is: er komt een Amerikaanse vertaling aan en deel II met de titel Desert Core vordert zeer gestaag!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
DEBUTANT
Vorig jaar kwam de door Firma Tacker Tape geschreven sci-fi roman Planet Paradroid uit. In een van de hoofdrollen de zelfdenkende computer VDR, die in de dystopische Lage Landen op zoek gaat naar vriendschap.
De roman is een debuut, uitgebracht door onze eigen DIT uitgevers. En dan in hetzelfde rijtje belanden als The Lord of the Rings. Op de tweede plaats nog wel! Echt iets om te delen tijdens 'de Week van de Debutant'.
...
Dat we 'trending' waren, was in januari van dit jaar. Inmiddels is het zomer en regent het nog altijd. Lekker lezen dus! Wil je meteen beginnen? Dat kan! Op www.planetparadroid.nl vind je een preview.
En: vergeet ook die Hebban-recensie van Gerry Hameetman niet, die Planet Paradroid 'een knap, uniek en bijna niet te overschatten boek' noemde.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded