Profile cover photo
Profile photo
Primoris SRL
36 followers -
Lucreaza legal ! Te ajuta JuristFirme.ro !
Lucreaza legal ! Te ajuta JuristFirme.ro !

36 followers
About
Primoris SRL's posts

Post has attachment

Post has attachment
Iti infiintezi firma si vrei sa stii cat te costa? Te-ai saturat de mailuri si telefoane si ai prefera o calculatie interactiva online?
Am facut cel mai tare calculator de preturi pentru infiintari firme si modificari firme special pentru tine! Alegi localitatea, optiunea cea mai potrivita pentru societatea ta comerciala,iar la final primesti calculatia si ne spui cum vrei sa te contactam. Un antreprenor ca tine, te va ghida, cu umor, de-a lungul pasilor.
Afla cat costa firma ta, dureaza un minut!
http://www.juristfirme.ro/calculator-preturi/infiintare-srl
#infiintarifirme #calculatorpret #modificarifirme +Primoris SRL

Post has attachment
Am oferit consultanta in autorizarea Centrului de infrumusetare Elskin Beauty Clinic Bucuresti​, un loc in care stiinta lucreaza in folosul infrumusetarii. Clientii nostri sunt cei mai buni furnizori ai vostri! #infiintarifirme http://www.juristfirme.ro/blog/portofoliu-afaceri-autorizate/centru-de-infrumusetare-in-dorobanti

Post has attachment
In luna august s-a modificat legislatia pentru cladirile si amenajarile care necesita autorizare ISU. In continuare sunt principalele categorii de cladiri si spatii supuse amenajarii.
http://www.juristfirme.ro/blog/alimentatia-publica-autorizatii/autorizatie-isu-s-a-schimbat-legislatia

Post has attachment

Post has attachment
Raspunsul #ARCVIP la articolul nostru despre situatia firmelor #DDD.

"Va multumim mult pentru sustinerea dumneavoastra. Asociatia noastra a intreprins in ultimul an o serie de demersuri, prin adrese oficiale adresate ANRSC, Consiliului Concurentei, Presidentiei Romaniei prin care am aratat si demonstrat, credem noi, incalcari ale legislatiei si politicii economice a Romaniei precum si ale aquis-ului comunitar, in ceea ce priviste prevederile abuzive ale Ord. 82/2015 - in cadrul Sectiunii 11 – dezinsectia, dezinfectia, deratizarea.


Demersurile asociatiei noastre vor continua, pe calea informarii si a dialogului cu institutiile si autoritatile din Romania in speranta rezolvarii situatiei abuzive precum si a efectelor dezastroase care vor urma atat pentru agentii economici din domeniu cat si pentru populatie. Va asiguram ca suntem pregatiti, in situatia in care nu vom gasi intelegere in Romania sa apelam la Comisia Europeana, special constituita pentru a nu se permite asemena derapaje deosebit de periculoase la adresa democratiei, a circulatiei libere a serviciilor, a liberei initiative, a competitiei, a concurentei intre prestatori si a dezvoltarii serviciilor DDD pe o piata libera si care creaza un monopol asupra populatiei, beneficiarilor, persoane juridice si persoane fizice.


In numele a peste 60 de membrii ARCVIP va multumim inca o data pentru sprijinul aratat si va stam oricand la dispozitie cu toate informatiile privind actiunile intreprinse sau care se vor intreprinde."


Post has attachment
Stiti care sunt cazurile in care aveti nevoie de avizul sau autorizatia de securitate la incendii?
Cititi mai departe sa va scutiti de amenzi!

http://www.juristfirme.ro/blog/articol/102/Avize-si-autorizatii-ISU

Post has attachment
Nu am avut nicio reactie dupa tragicul eveniment care a avut loc la Colectiv. Am lasat sa se linisteasca apele si sa observam cum au inteles autoritatile sa aplice cerintele strigate de vocea strazii. In decembrie sintetizam in ce constau modificarile. Situatia este aceeasi acum.

http://www.juristfirme.ro/blog/articol/105/In-strada-post-Colectiv-(I) 

Post has attachment

Post has attachment
Antreprenorii au o nouă resursă în JuristFirme.ro!

Ne-am relansat pentru întreprinzători: util, modern, actual! Și mai ales o sursă de resurse GRATUITE pentru Start-Up!

http://www.juristfirme.ro/

Wait while more posts are being loaded