Profile cover photo
Profile photo
YiannaM Panou
239 followers -
Γιατί πάντα, μα πάντα μετά την καταιγίδα ακολουθεί το ουράνιο τόξο...
Γιατί πάντα, μα πάντα μετά την καταιγίδα ακολουθεί το ουράνιο τόξο...

239 followers
About
YiannaM Panou's interests
YiannaM Panou's posts

Post has attachment
Θα μπορούσα να συνεχίσω ατελείωτα και με άλλα "τότε" άλλων εποχών, την απλή μα τόσο ουσιαστική ικανότητα να θυμάται πάντα κάποιος άλλος τι χρειάζεσαι εσύ, τι θα χρειαστείς εσύ, τι μπορεί να χρειαστείς εσύ.

Μα πιο πολύ, μου λείπει τότε που πίστευα πραγματικά πως αν ήμουν δίπλα στην μητέρα μου και τον πατέρα μου κανένα κακό δεν μπορούσε να με αγγίξει. Νομίζω πως πιο πολύ από όλα αυτό μου λείπει. Μου λείπει να νιώθω αυτή την απόλυτη- έστω και ψευδή- ασφάλεια. Πως κάθε βήμα μου είναι σταθερό όσο ασταθές το έδαφος. Να νιώθω αυτή την ψευδαίσθηση.

https://otangennithikaxana.blogspot.gr/2017/07/blog-post_21.html

Post has attachment
Εδώ και μήνες είχα προσέξει πως είχε αρχίσει να αντιδρά πολύ διαφορετικά στα sencory play μας. Οι απορίες του είχαν πλέον βάση και οι πειραματισμοί του ατελείωτοι. Μετά την ερώτηση του λοιπόν ήξερα πως ήταν έτοιμος για μερικά... πειράματα!

https://otangennithikaxana.blogspot.gr/2017/07/peirama-nero-ladi.html

Post has attachment
Πέρσι λοιπόν σας έγραφα πως μοιάζουν τα 14 χρόνια σχέσης- (πόσα;;;) και είχα υποσχεθεί να συνεχίσω με τα 7- τότε -χρόνια γάμου! Κοίτα όμως που εξάντλησα όλη μου την έμπνευση στα πρώτα και έμεινα στην υπόσχεση... Δεν πειράζει όμως ταιριάζει με το όλο concept του γάμου όπου συνήθως όταν ζητάς κάτι η καθυστέρηση στο να το δεις να γίνεται μπορεί να ξεπεράσει και την καθυστέρηση αυτής εδώ της ανάρτησης!

Εγώ λόγου χάρη ακόμα περιμένω να μου φτιάξει ο Παναγιώτης το καζανάκι που τρέχει και ο Παναγιώτης ακόμα περιμένει να του φτιάξω γαλακτομπούρεκο!

https://otangennithikaxana.blogspot.gr/2017/07/8xronia-gamou-sos.html

Post has attachment

Post has attachment
Φέτος ήθελα να φτιάξω εγώ τα party favors- όχι μόνο επειδή θα ήταν λιγότερα τα παιδιά και έτσι προλάβαινα- αλλά κυρίως επειδή τα είχα φανταστεί από την πρώτη στιγμή. Εκτός λοιπόν από τα καπέλα που ζωγράφισα η ίδια για κάθε ξαδελφάκι μας, ήθελα να φτιάξω και μολυβοθήκες φανάρια- έδεναν άλλωστε τέλεια με το θέμα μας! (Αγώνες ταχύτητας με πρωταγωνιστή τον Κεραυνό Μακ Κούιν!)

https://otangennithikaxana.blogspot.gr/2017/07/diy-party-favors-trafficlights-pencil-holders.html

Post has attachment
Εκτός από όλα αυτά όμως έχω ακόμα μια ιδέα- η συγκεκριμένη μπορεί να είναι για μικράκια- με λίγες παραλλαγές όμως γίνεται πολύ καλή και για μεγαλύτερα παιδιά! (ιδίως κορίτσια- όμως και στα αγόρια πάντα κάτι μπορούμε να σκεφτούμε!)

Ένα ξεχωριστό γενέθλιο μπάνιο!

https://otangennithikaxana.blogspot.gr/2017/07/bday-bath.html

Post has attachment
Πολλές φορές έχω δηλώσει πως δεν είμαι φαν της ζαχαρόπαστας, όσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα και αν δίνει. Μάλιστα μέχρι τώρα έχω ψάξει τρόπους να είναι μια τούρτα εντυπωσιακή χωρίς αυτό το υλικό που εισέβαλε στην ζωή μας τελευταία με τόσο τσαμπουκά!

Ωστόσο, φέτος ο Δημήτρης Γεράσιμος ήθελε η τούρτα του, πέρα από θέμα Μακ Κούιν και αγώνες ταχύτητας, να είναι και κόκκινη !Άρα έπρεπε να το τολμήσω. Η αλήθεια είναι πως με ιντρίγκαρε να δω αν θα τα κατάφερνα και πως θα ήταν το αποτέλεσμα. Το οποίο παραδόξως, πιστέψτε με και εγώ σοκαρίστηκα- ήταν αυτό! Και το έχω φτιάξει εγώ! Που πριν τέσσερα χρόνια δεν ήξερα ΤΙ είναι το παντεσπάνι...

https://otangennithikaxana.blogspot.gr/2017/07/diy-sugarpaste-cake-racing-cars.html

Post has attachment
Έχω λοιπόν σχεδόν δέκα μέρες που κάνω τα γενέθλια του μικρού μας ολόκληρο θέμα. Είμαι σίγουρη πως λίγοι κατανοούν το γιατί και πως πολλοί με βρίσκουν το λιγότερο γραφική. Φυσικά δεν με νοιάζει καθόλου, όμως πόσο θα ήθελα να ήταν το αντίθετο... Όχι για μένα. Αλλά για να καταλάβουν όσοι περισσότεροι γίνεται πόσο σπουδαίο είναι το δώρο της ζωής. Πόση ευλογία είναι να συμπληρώνεις ακόμα έναν χρόνο στην ζωή σου. Πόσο ΜΗ δεδομένο είναι.

Όσο εύθραυστα είναι τα μπαλόνια σε ένα παιδικό πάρτι- τόσο εύθραυστο είναι και αυτό το δώρο.

https://otangennithikaxana.blogspot.gr/2017/07/blog-post_9.html

Post has attachment
Λίγες ώρες πια μας χωρίζουν από το πρωινό εκείνο, 9 και δέκα ήταν, που γεννήθηκε αυτό το αγόρι. Αυτό το αγόρι που με έχει κάνει να παραληρώ με ένα τραγούδι των τριών λεπτών... Αυτό το αγόρι που έδωσε χρώμα, υπόσταση και ζωηρές πινελιές στην ζωή μου.... Αυτό το αγόρι που αύριο γίνεται τεσσάρων... Και όσα και να κάνω για αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα, πάλι λίγα μου φαίνονται...

Πως μπορείς να δείξεις άραγε με πράξεις πως μπορείς με την γέννηση ενός ανθρώπου να γεννηθείς και εσύ ξανά; Ποιες πράξεις άραγε να είναι αρκετές για τέτοιο θαύμα;;;

https://otangennithikaxana.blogspot.gr/2017/07/blog-post_8.html

Post has attachment
Όταν η μαμά είναι... μαμά, το μαιμούδι δίνει σε εμένα δυο επιλογές και τα σαμπουάν είναι... φυλακή... Αυτά και πολλά άλλα τρελά που άκουσα αυτούς τους δυο μήνες!

https://otangennithikaxana.blogspot.gr/2017/07/monkey-talk-4-years-old.html
Wait while more posts are being loaded