Profile cover photo
Profile photo
RAIHAN JALALUDIN
455 followers
455 followers
About
Posts

Post has attachment
Salam semua!
Nak tau cara bagaimana padlet boleh dijadikan seperti pendrive? Jom baca perkongsian ni! Lengkap dengan tutorial step by step skali… Yang penting, aplikasi padlet percuma dan tak perlu risau pasal virus! Let’s!~
Add a comment...

Post has attachment
Nahh... :D
Resepi Laksa Asam Noxxa
Resepi Laksa Asam Noxxa
raihanjalaludin.com
Add a comment...

Post has attachment
Salam gais! Kalau ada yang plan nak ajar tajuk berkaitan pelancongan/tempat-tempat menarik untuk dilawati ke, boleh tengok contoh site&aktiviti. Gabungan FrogVLE, VR Box, Email & Google Search. Boleh jalankan sebagai aktiviti koko/subjek lain juga… Jom baca!
Add a comment...

Post has attachment
Masak-masak... ;-)
Resepi : Sup Tulang Noxxa
Resepi : Sup Tulang Noxxa
raihanjalaludin.com
Add a comment...

Post has attachment
Resepi : Kek Planta Noxxa
Resepi : Kek Planta Noxxa
raihanjalaludin.com
Add a comment...

Post has attachment
Haluuu gais!
Jom buat projek tukar kad raya dengan murid sekolah lain… Saya sudah! Korang try buat pulak hokayy… Sempat lagi ni... Hehe... Murid memang excited! Jom! +Rizz Man 
Add a comment...

Post has attachment
Perkongsian Bahan Penulisan BI Sek Rendah... Lengkap dengan cadangan kata kunci, tajuk, tempat-tempat yang berkaitan dengan insiden, subjek dll bagi memudahkan murid-murid membuat karangan. Sangat sesuai untuk digunakan dalam kelas aras sederhana & lemah... Nota pun colourful, uollss!
Add a comment...

Post has attachment
Cuti-cuti panjang ni boleh suruh anak/murid guna apps ni… Exam dah dekat weihh… Huhu…
Add a comment...

Post has attachment
OMG! Senang giler rupanya nak buat FONT yang boleh bergerak-gerak ni… Tak sampai 5 minit dah siap uollsss… Animated Font katanya… Boleh tepek kat site FrogVLE juga uolllsss! Jom tengok macam mana nak buat! Eksaiteddd!!!~ Haha... :D
Add a comment...

Post has attachment
Hi gaise! Macam mana HIP kat sekolah korang? Ni hakak kongsikan tips macam mana nak laksanakan HIP tanpa rasa terbeban sangat hokayy! Complete dengan toolkit segala bagai… Kot takde lagi toolkit boleh la download dari sini… Dah, jom baca tips! :D
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded