Profile cover photo
Profile photo
Malihah Munirah
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
2016
Assalamualaikum. Fuh, lama gile tak update blog ni kut. Sibuk tengok doraemon je. Sampai x perasan followers blog ni dah kurang. Kalau dulu tak silap 600, skrg 589 . Haha , tulah akibat nye tak update blog . blog pinky gile awu. Cuti2 ni memang sah sah dah ...
Add a comment...

Post has attachment
Bola jaring daerah .
Assalamualaikum wbt dan hai :) Lama betul aku tak update post dkt blog ni. Fuh,, byk gilaaa kuman. Detol mana detol? Berhabukk betul. Pageviews , followers berkurang. Huhu, like always lah. Lame sgt tak update blog. Bukan malas sebenarnya. Sebenarnya tahun ...
Add a comment...

Post has attachment
ASRAMA
Assalamualaikum. Oh lame gile tk update dlm blog ni kannn . Biaselah bdk hostel . Kalau balik pun , tk sentuh laptop . sentuh katil je . wkwkwkkwkw ... pengalaman dkt hostel .. emm emm .. kene berdikari . yg paling tk suke kene basuh baju and bangun awal . ...
Add a comment...

Post has attachment
UPSR CANDIDATES
** maaf phone ni memang takleh nak upload gambar 😁😂 ** UPSR? Bende tu? Tu lah peperiksaan yang darjah 6 akan duduki . And I am the one of the UPSR Vitcim.(btul tak au eja) And today is the result of UPSR, segala penat lelah kami selama 6 tahun. Malam sebe...
Add a comment...

Post has attachment
HUKUM MINAT KPOP
Assalamualaikum, KPOP? Apa tu KPOP? KPOP ialah nama singkatan bagi KOREA POP. Memang remaja sekarang ni byk minat KPOP ( termasuk aku ) . Dan aku ada tengok, satu artikel ni, dia cakap tak salah minat KPOP tpi bersebab. LINK : http://asyrafkhalib.blogspot.c...
Add a comment...

Post has attachment
UPSR 2014
Assalamualaikum . Disini saya ingin meluahkan rasa ketidakpuasan hati saya ! Ada orang cakap SN ditunda , k aku sabar .. Pastu ade org ckp BI buat semula , pastu aku "Ye ke ? Betul ke " And aku sabor. Pastu ade orang cakap MT pun buat semula . K YANG NI AKU...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded