Profile

Cover photo
NOVETEX Matrac
13 followers|27,848 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

NOVETEX Matrac

Shared publicly  - 
 
Gyógynövény párna - levendula aromapárna

- a levendula illata átható, tiszta és üde, egyszerre élénkít és nyugtat 
- idegerõsítõ, segít áthangolódni a pozitív működésre 
- jótékonyan hat az izületi problémákra, hatékony ellenszere a fáradtságnak 
- oldja az izomgörcsöket, fájdalomcsillapító hatású 
- segít megtartani a bõr rugalmasságát, simaságát 
http://www.matrac.hu/gyogynoveny-levendula-parna.html
 ·  Translate
1
Add a comment...

NOVETEX Matrac

Shared publicly  - 
 
Tudtad, hogy a gerincfájdalmak megelőzhetőek a tökéletes párna kiválasztásával? http://www.matrac.hu/jo-parna-valasztas.html
 ·  Translate
1
Add a comment...

NOVETEX Matrac

Shared publicly  - 
 
Gyógynövények sokasága található meg a környezetünkben, melyek a mindennapjainkban segítségünkre lehetnek, mi még sem veszünk tudomást ezekről a virágokról. http://www.matrac.hu/kamilla-harc-a-rak-betegseg-ellen.html
 ·  Translate
1
Add a comment...

NOVETEX Matrac

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

NOVETEX Matrac

Shared publicly  - 
 
Nézz be a NOVETEX webáruházába! Segítünk megtalálni a tökéletes matracot! 
1
Add a comment...
Story
Tagline
Munkatársaink azért kelnek fel minden reggel kényelmes ágyukból, hogy ráébresszék Önöket, hogyan kell JÓL ALUDNI! A megfelelő matrac és ágy kiválasztása nem könnyű feladat. A legjobb, legszuperebb matrac és ágy hosszú időre szól. Hozza meg a legkedvezőbb döntést! Válasszon olyan matracot, amely Önnek a legjobb!
Introduction
A NOVETEX MATRAC Biomanufaktúra Magyarország egyik legnagyobb matracgyártó cége, melynek termékpalettája példátlanul széleskörű. Nyüzsgő, gyors, változatos napi munkatempó van jelen a mindennapjainkban, részünkről az unalom ismeretlen fogalom. A tökéletes, precíz munkavégzés mellett a legfőbb szempont az Ön igényeinek teljes körű kielégítése. 

Cégünk 1995 óta gyárt matracokat és alvás kiegészítőket természetes alapanyagokból. Az elmúlt évek során közel 1.000.000 bio matracot, ágybetétet készítettünk kézi munkával, egyedi megrendelésre. 
Bemutatótermeinkben - jelenleg Budapest 5 pontján, valamint Törökbálinton, Szegeden és Veszprémben - munkatársaink családias, harmonikus légkörben, körültekintően, szakmailag felkészülten - több ezer matrac és kiegészítő egyedi gyártásának tapasztalatával - segítik döntéseiket, megrendeléseiket. 

Termékeink minőségét és hosszú élettartamát a gyártásnál felhasznált alapanyagok rendszeres vizsgálata és minőségellenőrzése garantálja. Cégünk 2005-ben megszerezte az MSZ EN ISO 9001:2001 minősítést, valamint 2001-ben és 2006-ban is a Magyar Termék Nagydíj büszke tulajdonosai lehettünk. A NOVETEX Matrac Kft. által gyártott matracok a Magyar Kiropraktikai Szövetség ajánlásával, gondos tervezéssel és precíz munkafolyamatok során készülnek. A gyártás során felhasznált alapanyagaink nem tartalmaznak egészségre ártalmas anyagokat. A cég vezetése és minden munkatársa különös gonddal ügyel a saját és vásárlói környezetvédelmére. 

Cégünk tökéletességét és profizmusát munkatársaink kiválósága, szakmai felkészültsége, odaadó munkája is segíti. A tapasztalt, szakmailag felkészült értékesítő kollégáink hálószoba szaküzleteinkben családias légkörben, szeretettel várják Önt több ezer matrac és alvás kiegészítő termék társaságában. Segítik Önt a tökéletes harmóniával körbefont ellazulásban, az extrém kényelemben, a maximális éjszakai regenerálódásban, amely elengedhetetlen szempont ahhoz, hogy a napja kiegyensúlyozottan induljon, legyen szó akár a matracáról, akár párnájáról, takarójáról. 

A "színfalak mögött" az ügyes kezű varrónők, valamint a rutinos matrackészítő fiúk egyedi gyártási tapasztalatukkal megvalósítják az Ön igényét, hogy szeretett otthona olyanná váljon, amilyennek Ön szeretné. A kellemes hangú telefonos kollegina az internetes kereskedelem motorja, aki sok éves szakmai tapasztalattal megválaszol minden kérdést, amely Önben felmerül a pihentető alvás érdekében. Végül, de nem utolsó sorban a szimpatikus, idegen nyelvet remekül beszélő beszerző kolleginánk megtesz mindent annak érdekében, hogy az Ön által kért termék a lehető legjobb alapanyagból kerüljön gyártásra. 

Cégünk minden munkatársát a találékonyság és a „minden megvalósítható” gondolkodásmód jellemzi. Legyen szó meglévő termékünkről vagy akár az Ön által teljesen egyedileg megtervezett ötletéről. 

Köszönjük, hogy vásárlásával részt vesz munkánkban, melyet az Ön és családja egészségének megőrzéséért és mindannyiunk környezetének védelméért teszünk cégünk valamennyi munkatársával együtt! 

Tisztelettel várjuk kérdéseiket, észrevételeiket, megrendeléseiket, és természetesen Önt is személyesen hálószoba szaküzleteinkben! 
Változtasson életén! Mi ágyban jók vagyunk! 
Contact Information
Contact info
Phone
+36 20/398-44-58
Email