Profile cover photo
Profile photo
NZ Lieyana
About
Posts

Post has attachment
GIVEAWAY : Kad Raya GA by Nina
Jom join giveaway sebelum raya :)
NZLieyana Official
NZLieyana Official
annalieyana.blogspot.my

Post has attachment
GIVEAWAY : Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin
Bersempena dengan bulan Jun 2016 yang merupakan  ulang tahun perkahwinan ke-4 mummy,  bulan Ramadhan Al Mubarak ,  dan kelahiran putera sulung mummy, Dzal Aidi Fiqry yang kedua tahun . Mummy berbesar hati untuk menjayakan satu  Giveaway Ramadhan 2016 Bersam...
NZLieyana Official
NZLieyana Official
annalieyana.blogspot.my

Post has attachment
Yang Aq Rindui dalam Diam
********** Sampai sekarang pun kau tak chat aq weh. Kau tau kan aq kuat merajuk? Terkilan gila bila kau sendiri tak de masa untk kwn yg kau kata "tak ad mcm kau kt sini" ra. Sedih ra. Aq tunggu kau sebab kau sahabat y rapat gila y aq anggap kau sebagai ka...
Anna Lieyana
Anna Lieyana
annalieyana.blogspot.my

Post has attachment
Nasihat bila 'I am coming back'
Hai everyone. Lama tak online kan. Blog pun dah berhabuk macam apa dah. Blog ni pun asyik  sama je background nya kan . haisyh. nanti lah cari idea untuk new face. tapi of course PURPLE is always my choice. ^^, . tapi nanti lah yer . agak sibuk bila dah jad...
Anna Lieyana
Anna Lieyana
annalieyana.blogspot.com

Post has attachment
The Liebster Award.
Terima kasih untuk  Kak Ombak Bergigi  yang mencalonkan iyna dalam LIEBSTER AWARD .  Korang tau tak apa itu liebster award?                                                                    Liebster award ditujukan kepada blogger yang mempunyai kurang dari...
Anna Lieyana
Anna Lieyana
annalieyana.blogspot.com

Post has attachment
I am not a LION
Cepat je masa berlalu. Dah nak sambung sem 2 rupanya. tik tok tik tok esok dah daftar kelas. Lepas tu kuliah. Haisyh macam tak rela.  Cuti sem yang bermakna dan tak bermakna. Terima kasih sebab sudi datang dan sudi luangkan masa dengan kesayangan sorg ni. T...
Anna Lieyana
Anna Lieyana
annalieyana.blogspot.com

Post has attachment
Help Me !
hai guys. iyna pening la camni. banyak kali buat button reply to comment tapi tak boleh jugak. iyna pengguna blogskin. tak reti sgt nk edit guna denim so blogskin je la jdi pilihan. tapi bab kotak komen ni dari awal lagi tak reti nk ubah macam mana . haisyh...
Anna Lieyana
Anna Lieyana
annalieyana.blogspot.com

Post has attachment
GIVEAWAY: Giveaway CINTA by CN
Giveaway CINTA by CN Klik banner untuk join Assalamualaikum dan salam sejahtera Sempena Jualan Gudang Karangkraf yang lalu, CN telah memborong beberapa novel CINTA. Jadi sukacitanya disini bahawa CN ingin memberi 3 buah novel CINTA kepada peserta Giveaway C...
Anna Lieyana
Anna Lieyana
annalieyana.blogspot.com

Post has attachment
Segmen : Be On Fixqrimalek's Bloglist [301115]
Click image for join. Tag to :  Mawar Assufi
Anna Lieyana
Anna Lieyana
annalieyana.blogspot.com

Post has attachment
Goodluck Batch 1998 !
Hai adik-adik yang menduduki SPM esok,  especially untuk pelajar-pelajar tingkatan 5 Sekolah Kebangsaan Bandar Mas (SMKBM) atau nama englishnya cewah english kau Golden City High School (GCHS) , Buat yang terbaik okay. Jangan nervous. Kalau nervous tu ist...
Anna Lieyana
Anna Lieyana
annalieyana.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded