Profile cover photo
Profile photo
ashma alyman
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
Sanrio Hello Kitty Theme Park & Thomas Town / The Little Big Club, Nusajaya Jb.
Assalammualaikum. Hai saje nak kongsi pengalaman masa pergi indoor theme park di Puteri Harbour Johor baharu.. Mungkin ada yang pernah sampai jejalan kat Puteri Harbour tu tengok kapal, ada event karnival atau ekspo kan.. Yang tak tahu tu mesti tertanya2 ka...
Add a comment...

Post has attachment
Restoren Kari kambing 40 Hari
Assalammualaikum, Dimulakan dengan bismillah.. Nak kongsi sikit makan apa yang best dan sedap di johor.. Sudah tentu dan ramai pon yang dah tahu.. sedap lah sangat sangat weyyy. makan ape?? makan  Nasi arab Kari Kambing 40 Hari terletak antara Exit Yong Pen...
Restoren Kari kambing 40 Hari
Restoren Kari kambing 40 Hari
ashashma.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Alhamdullilah..Pregnant 2nd Baby boy..
Assalammualaikum,  Hai lama dah tak update blogger..last aku update blog september 2016..fuhhh..kemain lama kan tak update blog..mesti ada yang rindu aku update blog. HAHAHAHA..perasan jap. tah ade ke yang rindu..Tanye je.HUHUHUHU Harini aku nak luangkan ma...
Add a comment...

Post has attachment
Suplement Makanan Sunnah Qaseh Gold Terbaik bagi saya!!!!!
Assalamualaikum, fuhhhh..rasa macam setahun gak tak aktiv blogger ek.. tah ape yang bz sangat sampai tak sempat-sempat update blogger..ngeh ngeh ngeh (^_^) Masih ramai ke follower aku dalam blogger nih?? Harap masih ramai lah yang sudi singgah blogger aku e...
Add a comment...

Post has attachment
Alhamdulilah...yeahhhh!!! I'm pregnent 5week
Assalammualaikum.. "Apabila kita redha pada sesuatu yang mengecewakan hati kita, maka percayalah Allah akan mengantikan kekecewaan yang tidak dijagka" Subbhanallah, Alhamdulilah..Akhirnya...I'm pregnent 5 week!!!!!!...Hanya allah saja tahu perasaan kami.. 2...
Add a comment...

Post has attachment
Percutian ke Pulau Perhentian Kecil Terengganu
Assalammualaikum.. "Allah is the Best Planner!!!.. Ada hikmahnya kami belum ada kehadiran si Dhia, Maka aku akan bercuti semahu²nya dengan suami tercinta dan aku akan cipta kenangan bersama² sebanyak mungkin..Insyaallah dan suatu hari nanti aku akan bawa si...
Add a comment...

Post has attachment
Team_ES_Malaysia 7th Generation Honda Civic Community 2014
Assalammualaikum.. Om om om..ceritaku yang dah basi mahuku bangkitkan lagi..ngeh ngeh ngeh.. ** Pemalas itu aku ( ^_____^ ) hihihi ** Entry kali nih pasal kereta club En.laki lah.. masa nih satu haribulan tigo duo ribu empat bolas..  (ceh...dengan bangga ny...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded