Profile cover photo
Profile photo
Wafiy Closet
4 followers
4 followers
About
Wafiy Closet's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Instant Shawl Elsaa batch 14 (Limited Edition)

- exclusive tribal printed
- material cotton denim (high quality)
- instant shawl 2-loops (loose)
- minimal ironing
- easy to wear instant shawl

The perfect instant shawl for any occasion.
Photo

Post has attachment
Instant Shawl Elsaa batch 14 (Limited Edition)

- exclusive tribal printed
- material cotton denim (high quality)
- instant shawl 2-loops
- minimal ironing

The perfect instant shawl for any occasion.
Photo

Post has attachment
ELSAA- Be confident with style

Batch ke 13 lagi sekali kita tampilkan dari material yg sama spt terdahulu.. korean lycra.. Kali ini sangat2 limited.. sbb material yg datang tak mencukupi seperti biasa..

Apa yg wow sgt dgn Elsaa koran lycra.. Ia lebih ringan dan strectable.. Tidak jarang dan x perlu iron.. dan paling best nya.. corak2 bunga dan color nya super AWESOME..

Design Elsaa is all time favorite.. Design yg sangat selesa.. tanpa perlu lilit2. Still nampak Style..tak kira lah muda atau yg lebih berusia still nampak anggun bergaya.. yg penting Confident..

# design instant shawl 2loop (loose) . Bhgn depan lebih loose dan flowy dan tak lupa boleh cover pipi chomel..
# Senang digayakan oleh semua muslimah ke pejabat mahupun ke majlis2
# material yang tak terlalu tebal dan nipis..x jarang dan x perlu inner di bhgn dalam .. dan juga x memerlukan pin..Sesuai dengan keadaan cuaca kita di Malaysia
# Cepat jer siap.. sarung dan sarung.. akak2 Ready to go..
# corak2 yg sangat menarik dan sweet yang mengugat jiwa..
# After solat & time friendly. Tak perlu mengadap cermin.. Confirm terletak .
# Jahitan kemas dan semestinya mementingkan kelabuhan depan dan belakang. tak perlu bimbang, kebanyakan yang dah beli, mesti repeat order punya..
# less 10% utk 3pcs dan ke atas yer..

Nak murah dan dapat harga borong.. Min 10pcs sahaja..

Nak buat tempahan:
1. Melalui wassup:
Lihat gambar dan berikan kod tudung melalui wassup bernombor:
+60168781846 - Aini
2. website
http://wafiycloset.com/…/product-categ…/instant-shawl/elsaa/
3. Pm link
http://facebook.com/messages/AnneWafiy.

By,
Wafiy Closet
HIJAB IS MY CROWN
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
11/26/16
8 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
WILMA
~My heart is perfect, because of you are inside~
Jatuh chenta lagi tak?? Koleksi Wilma kali ni menampilkan perician swarovski dan Russian diamond di bhgn kepala. Sangat bling2 shawl kali ini. Instant shawl 2loops with loose effect di bhgn hadapan..boleh cover pipi yg chomel..
# Anggun bergaya
# Jahitan yang kemas dan semestinya kami mementingkan labuh depan dan belakang.
# perfect choice untuk majlis2 istemewa
# material quality cotton yang sejuk dan selesa di pakai sepanjang hari.. Ini akan mebuat anda akan lebih rasa CONFIDENT.
# sarung dan sarung.. Ready to Go..sangat menjimatkan masa..
Available utk 16color...Jangan lupa grab WILMA hari ini sebelum stock habis..
Nak murah dan dapat harga borong.. Min 10pcs sahaja..
dah berkenan dan nak order:
1. Melalui wassup:
Lihat gambar dan berikan kod tudung melalui wassup bernombor:
+60168781846 - Aini
2. Pm link
http://facebook.com/messages/AnneWafiy
3. Tinggalkan hp no di bhgn comment. Admin akan msg kembali.
By,
Wafiy Closet
HIJAB IS MY CROWN
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
9/20/16
15 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded