Profile

Cover photo
Wafiy Closet
3 followers|20,988 views
AboutPostsCollectionsPhotosYouTube

Stream

Wafiy Closet

Shared publicly  - 
 
SARA LEA semi instant shawl dari material COTTON JACQUARD.
Tak kan selalu nak sama kan..
Soo, kali ni semi instant yg sgt mudah di gayakan..
Cuma sarung dan kemaskan ke bahu sahaja..
Material cotton jacquard tak panas dan tak perlu inner. Material ini memang sangat2 digemari dan Kami yakin anda selesa sepanjang hari.
Available at WEBSITE : wafiycloset.com
Yang berminat utk membeli secara retail/borong :

Wassup SARA LEA ke +60168781846 - aini
Wassup SARA LEA ke +60168781846 - aini
Wassup SARA LEA ke +60168781846 - aini

By,
Wafiy Closet
Hijab is My Crown
 ·  Translate
1
Add a comment...

Wafiy Closet

Shared publicly  - 
 
SARA LEA semi instant shawl dari material COTTON JACQUARD.
Tak kan selalu nak sama kan..
Soo, kali ni semi instant yg sgt mudah di gayakan..
Cuma sarung dan kemaskan ke bahu sahaja..
Material cotton jacquard tak panas dan tak perlu inner. Material ini memang sangat2 digemari dan Kami yakin anda selesa sepanjang hari.
Available at WEBSITE : wafiycloset.com
Yang berminat utk membeli secara retail/borong :

Wassup SARA LEA ke +60168781846 - aini
Wassup SARA LEA ke +60168781846 - aini
Wassup SARA LEA ke +60168781846 - aini

By,
Wafiy Closet
Hijab is My Crown
1
Add a comment...

Wafiy Closet

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Wafiy Closet

Shared publicly  - 
 
untuk penggemar plain shawl.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Wafiy Closet

Shared publicly  - 
 
Teaser untuk instant shawl Elsaa (batch 2).. Enjoy
1
Add a comment...

Wafiy Closet

Shared publicly  - 
 
WILMA
~My heart is perfect, because of you are inside~
Jatuh chenta lagi tak?? Koleksi Wilma kali ni menampilkan perician swarovski dan Russian diamond di bhgn kepala. Sangat bling2 shawl kali ini. Instant shawl 2loops with loose effect di bhgn hadapan..boleh cover pipi yg chomel..
# Anggun bergaya
# Jahitan yang kemas dan semestinya kami mementingkan labuh depan dan belakang.
# perfect choice untuk majlis2 istemewa
# material quality cotton yang sejuk dan selesa di pakai sepanjang hari.. Ini akan mebuat anda akan lebih rasa CONFIDENT.
# sarung dan sarung.. Ready to Go..sangat menjimatkan masa..
Available utk 16color...Jangan lupa grab WILMA hari ini sebelum stock habis..
Nak murah dan dapat harga borong.. Min 10pcs sahaja..
dah berkenan dan nak order:
1. Melalui wassup:
Lihat gambar dan berikan kod tudung melalui wassup bernombor:
+60168781846 - Aini
2. Pm link
http://facebook.com/messages/AnneWafiy
3. Tinggalkan hp no di bhgn comment. Admin akan msg kembali.
By,
Wafiy Closet
HIJAB IS MY CROWN
 ·  Translate
1
Add a comment...

Wafiy Closet

Shared publicly  - 
 
SARA LEA semi instant shawl dari material COTTON JACQUARD.
Tak kan selalu nak sama kan..
Soo, kali ni semi instant yg sgt mudah di gayakan..
Cuma sarung dan kemaskan ke bahu sahaja..
Material cotton jacquard tak panas dan tak perlu inner. Material ini memang sangat2 digemari dan Kami yakin anda selesa sepanjang hari.
Available at WEBSITE : wafiycloset.com
Yang berminat utk membeli secara retail/borong :

Wassup SARA LEA ke +60168781846 - aini
Wassup SARA LEA ke +60168781846 - aini
Wassup SARA LEA ke +60168781846 - aini

By,
Wafiy Closet
Hijab is My Crown
 ·  Translate
1
Add a comment...

Wafiy Closet

Shared publicly  - 
 
SARA LEA semi instant shawl dari material COTTON JACQUARD.
Tak kan selalu nak sama kan..
Soo, kali ni semi instant yg sgt mudah di gayakan..
Cuma sarung dan kemaskan ke bahu sahaja..
Material cotton jacquard tak panas dan tak perlu inner. Material ini memang sangat2 digemari dan Kami yakin anda selesa sepanjang hari.
Available at WEBSITE : wafiycloset.com
Yang berminat utk membeli secara retail/borong :

Wassup SARA LEA ke +60168781846 - aini
Wassup SARA LEA ke +60168781846 - aini
Wassup SARA LEA ke +60168781846 - aini

By,
Wafiy Closet
Hijab is My Crown
1
Add a comment...

Wafiy Closet

Shared publicly  - 
 
SARA LEA semi instant shawl dari material COTTON JACQUARD.
Tak kan selalu nak sama kan..
Soo, kali ni semi instant yg sgt mudah di gayakan..
Cuma sarung dan kemaskan ke bahu sahaja..
Material cotton jacquard tak panas dan tak perlu inner. Material ini memang sangat2 digemari dan Kami yakin anda selesa sepanjang hari.
Available at WEBSITE : wafiycloset.com
Yang berminat utk membeli secara retail/borong :

Wassup SARA LEA ke +60168781846 - aini
Wassup SARA LEA ke +60168781846 - aini
Wassup SARA LEA ke +60168781846 - aini

By,
Wafiy Closet
Hijab is My Crown
1
Add a comment...

Wafiy Closet

Shared publicly  - 
 
Tutorial baru untuk instant shawl Elsaa by Wafiy Closet. Enjoy guys!!
 ·  Translate
1
Add a comment...
Wafiy Closet's Collections
Basic Information
Gender
Decline to State
Other names
Wafiy Closet
Links