Profile cover photo
Profile photo
Liyana Erythrina
1,238 followers -
Don't judge me by your ignorances.
Don't judge me by your ignorances.

1,238 followers
About
Liyana Erythrina's posts

Post has attachment
Tips Sebelum Membeli Kereta.
Assalmualaikum  Tips untuk membeli kereta. Well, ini adalah tips daripada pengalaman aku sendiri, So, in pendapat aku, cara aku sendiri yang aku praktikkan sebelum aku beli kereta. (Bukan nak berlagak sebab dah beli kereta. Cuma nak share info ^_^ GAJI Kena...

Post has attachment
Setahun yang lepas
Assalamualaikum Diam-diam setahun rupanya tak berupdate blog ni.  Setahun tu jugaklah banyak sangat yang dilalui. Banyak. Cukup untuk aku berhenti seketika masa manaip ni. hmm. So, entri permulaan untuk tahun ni sebagai welcoming notes daripada aku buat kor...

Post has attachment
**
Kali ni aku nak bercerita kawan aku yang sorang ni.  Kami berkenalan masa sama-sama belajar di peringkat diploma. Satu kelas. Dan mula dari saat itu kami jadi rapat. Yup. Sebab setiap sem bila group assignment mesti sama. Cuma bila dia dah pindah luar. Tak ...

Post has attachment
Istiadat Konvokesyen ke 79
ISTIADAT KONVOKESYEN UiTM KE - 79 TEMPAT : DEWAN TAMING SARI UiTM LENDU, MELAKA TARIKH :  Alhamdulilah. Sebenarnya, bila fikir-fikir balik. Aku sendiri macam tak percaya yang aku boleh sampai tahap ni. Bila ingat balik zaman sekolah belajar tak lah serius. ...

Post has attachment
Rezeki tak di sangka.
Hi, Makin hari makin kurang entri yang ada kat blog ni. Kesibukan kerja membataskan semuanya. ya SEMUA.  Kerjaya aku sebenarnya rezeki yang di sangka-sangka. Jodoh. Takdir Allah. Bila ingat-ingat balik jadi senyum sensorang. Entahlah aku ni macam duduk dala...

Post has attachment
too expose or want to be mystery?
Hey hello everyone ! Sebenarnya tiba-tiba je datang idea ni. Should be nk post kat facebook pastu tetiba rasa macam citer kat blog lah ! wewewe So. Pernah tak korang rasa macam kalau semua benda nak cerita through social network. Means EVERY SINGLE THING. T...

Post has attachment
traffic blog mencanak-canak lah lepas ni.. :)

Post has attachment
hai ! yana datang sini dari segmen yang sama. 

good luck ! ^^,
Wait while more posts are being loaded