Profile cover photo
Profile photo
Hafizah Haruno
7 followers
7 followers
About
Hafizah Haruno's posts

Post has attachment
[Event] Kemeriahan Animax Carnival Malaysia 2015 - Hari Pertama
Event    : Animax Carnival Malaysia 2015 Tempat : Sunway Pyramid Convention Centre Bila       : 28 - 29 Mac 2015 Ini adalah kali ke-4 diadakan di Malaysia. Kali ke-2 di Sunway Pyramid. Kalau tahun 2013, Animax menjemput penyanyi May'n  (tekan sini) , manaka...

Post has attachment
X Pax Fantasy Fest 2015
Weekend lepas telah berlangsungnya XPax Fantasy Fest 2015 di StarXpo Centre, Kenanga Wholesale City, Kuala Lumpur. Event ini adalah kali ke 2 diadakan. Tahun lepas aku tak pergi. Kemunculan 2 orang artis yang dibawa khas dari Jepun menarik hatiku untuk data...

Post has attachment
Naruto teater
Hi korang! Saya nak update pasal Animax Carnival & Animax Carnival Live tempoh hari, nampaknya belum berkesempatan lagi. Saya cuma nak bagi tahu yang minggu ni ada (rujuk gambar di bawah:) Wah, bestnya! Harga tiket pun 'best' kan? Bila: 30 & 31 Mei 2015 Kat...

Post has attachment
Mencari Cinta Sejati: The Last Naruto The Movie vs Suamiku Encik Perfect 10
Tu diaaa...tajuk pun dah gempak gempita...hahahah... tak payah nak panas sangat lah wei! Bulan 12 tahun lepas, terjadinya perang movie adaptasi antara The Last: Naruto the Movie dan Suamiku Encik Perfect 10. Saya sebagai peminat Naruto dan selalu mengikuti ...

Post has attachment
#Throwback Malaysia's Anime Event 2014
Assalamualaikum semua! Apa khabar? Maaf dek kerana kesibukan, saya tak dapat nak update blog saya ini. Banyak perkara yang berlaku pada tahun 2014. Saya memang teringin mahu update, menulis blog, cuma masa yang menjadi penghalang. Pada tahun 2014, saya tela...

Post has attachment
Review Anime: Clannad & Clannad ~After Story~
Ramai yang cadangkan anime ni untuk di tonton. Katanya, sedih sangat, kau tengok, konfem nangeh. Aku pun, iye kerrr? aku jenis yang susah untuk mengalirkan air mat, jadi aku ingin mencabar diri aku sama ada aku boleh mengalirkan air mata atau tak. Kalau tak...

Post has attachment
Sikit-sikit kat Comic Fiesta 2013
Bulan 12 lepas ada Comic Fiesta / CF'13 macam biasa, kat KLCC. Nih ada sikit aku amik dari CF'13 Mikasa dan (aku tak ingat nama, Berthold ke apa ntah) dari SnK ni lukisan dia nak lelong tu. Price start dari (sorry, aku lupa lagi!). Setakat ni kat FB CF tak ...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded